Овен - Овните обичат аплодисментите и това да бъдат оставени

...
Овен - Овните обичат аплодисментите и това да бъдат оставени
Коментари Харесай

Как да накарате всяка зодия да се изчерви

Овен - Овните обичат аплодисментите и това да бъдат оставени да лидерстват, по тази причина и няма по-голямо удовлетворение от това за тях.



Телец - Похвалете ги какъв брой са упорити, инати и в никакъв случай не се отхвърлят, в случай че желаете да поласкаете един Телец, това е верният път.

Близнаци - Кажете им какъв брой е вълнуващо и занимателно да прекарвате времето си с тях, тъй като това е най-голямата им горделивост и незабавно ще ги накарате да се изчервят.
Зодиите, които в никакъв случай не биха се трансформирали, даже по обич
Телец Стабилният земен Телец въплъщава напълно облика на упорития бик. Те знаят тъкмо какво желаят от колегата си и от връзката като ця...
Прочети повече
Рак - Любящ и грижлив и най-вече ще го зарадва е да оценитите всичките му старания да ви накара да се чувствате добре. Не се възползвайте от тяхната добрина.

Лъв - Той е предан и предан на хората, които обича, по тази причина бъдете лоялни към тях, възхитете им се и в действителност ще ги накарате да се изчервят.

Дева - Похвалете външния им тип, подредения им дом, тъй като девите живеят, с цел да бъдат приветствани.

Везни - Те считат, че постоянно са прави и в случай че изкажете утвърждение на преценката им, това в действителност ще ги допре надълбоко.

Скорпион - Кажете им, че ги харесвате и цените макар всичките им отрицателни качества, тъй като те обичат тъмната си страна.
Сърцата на тези ЗОДИИ са от лед - стойте надалеч от тях!
Близнаци Близнаците, обратно на убежденията, са с доста студено сърце и въпреки да приказват доста за любовта и да знаят по какъв начин да бъдат ром...
Прочети повече
Стрелец - Ако му кажете, че обожавате бохемската му същина и смелостта му, ще го накарате да се изчерви. Те доста се гордеят с тези си качества. 

Козирог - Те са доста работливи и най-обичат, когато трудът им е високо оценен, тъй като имат вяра, че заслужават отличен.



Водолей - Поздравете ги за упоритостта и труда, който са положили, тъй като те са едни от най-съвестните хора, щом поемат отговорност.

Риби - Обичат да знаят, че напъните им във всичко са високо оценени и в случай че споделите ползите им, те ще бъдат безпределно поласкани.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР