Овен Овни, вие сте великолепни същества - толкова изпълнени с

...
Овен Овни, вие сте великолепни същества - толкова изпълнени с
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за УТРЕ, 03 юли

Овен

Овни, вие сте превъзходни същества - толкоз изпълнени с обич и светлина. Събудете вътрешната си мощ. Това, върху което се желае да се концентрирайте: унищожаване на подозренията, които се пробват да пораснат във вас, само че единствено ви пречат да завладеете света!

Телец

Има причина да сте там, където сте през днешния ден, а тази седмица изисква да вършиме бизнес “със сърцето си ”. Проявявайте добрина и съчувствие към сътрудниците си, тъкмо както бихте го създали с приятелите си. В края на деня всички ние просто желаеме да бъдем видени и чути.

Близнаци

Достоевски споделя, че „ Тайната на човешкото битие се състои не просто в това да останеш жив, а в намирането на нещо, за което да живееш. “ Един съответен миг през днешния ден ще ви въодушеви да последвате своя витален път и то самоуверено. Светът е подготвен за вашето бъдещо великолепие.

Рак

Припомнете си за какво въобще сте почнали това странствуване, на което сте тръгнали. Възродете детското любознание в себе си и това може да бъде тайната за повишението на равнището на работата ви. Не забравяйте, че вселената работи с вас, с цел да става живота ви по-хубав.

Лъв

Ситуацията може и да не се реши незабавно, лъвове. Но не позволявайте на дребни неща да ви възпират да блестите блестящо и да вършиме това, за което сте тук. Не забравяйте, че това, че сте от вярната страна на верните хора, ще се окаже потребно за вашата кариера.

Дева

Посредствеността е лесна. Животът изпълнен с великолепие, въпреки това, изисква безумно доста храброст. Сега ви се предлага късмет да догоните и сграбчите фантазиите си. Истинският въпрос е, подготвени ли сте да се вдигнете равнището?

Везни

Правете всяка стъпка деликатно - изключително тъй като сега пътят ви не е явен. Какво ви споделя сърцето, везни? Заобиколени ли сте от хората, които се грижат за вас толкоз, колкото и за себе си.

 Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ЮЛИ (Част 1)
Овен Месец юли ще бъде великодушен към Овните, що се касае до любовта. Те ще имат шанса и щастието да изпитат трепети и безредици. Ще се в...

Скорпион

Това, което би трябвало да извършите през днешния ден: събудете вашето вътрешно дете и се наслаждавайте на всеки един миг. Подгответе лист с неща, материални и нематериални, които карат вашият дух да танцува. Който споделя, че преследването на дъги е нещо неприятно, няма визия защо приказва. Днес просто бъдете щастливи!

Стрелец

Ако можете да изберете някое място на света, в което да живеете, кое би било то? Виждате ли себе си като хипстър в планината или като кралица в огромния град? Затворете очи и визуализирайте. Ясните планове може да бъдат ключът към напредването напред и правенето на място за чудеса в живота ви.

Козирог
 Астролози изясняват по какъв начин кармата от предишния живот въздейства на идващия Астролози изясняват по какъв начин кармата от предишния живот въздейства на идващия
Повечето от нас имат вяра в кармата. Кармата е просто резултат от предишния ни живот. Астролози споделят за това по какъв начин нашият сегашен живот е...

Козирог, в случай че вие сами не обръщате особено внимание на триумфите си, кой ще го направи? Това, което Вселената желае да извършите през днешния ден: излезте на вечеря, с цел да отпразнувате своите огромни пробиви в живота.

Водолей

В момента се случват доста промени, макар че може да не сте сигурни за какво се случват. Това е мощен интервал на напредък във вашия живот. Сега е моментът да действате съгласно това, което смятате, че би трябвало да извършите. Ако желаете нещата да продължат да се движат напред, тогава би трябвало и вие да продължите да се движите напред.

Риби

Някои може да ви възприемат като студени и снизходителни, а други даже може да ви считат за “лошия в квартала ”. Продължете да вършиме това, което е вярно, стига да не наранявате съзнателно никого.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР