Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате

...
Овен Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 20 ноември 2022 г.

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).
Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Днес няма да се наложи да обяснявате на своя обичан човек, за какво се каните да постъпвате по този или оня метод, или за какво желаете от него това или това. Той и самичък ще разбере прелестно ситуацията и ще постъпва тъкмо като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви предлагат, да цените момента.

Лъв
Денят е сполучлив за правене на нови проекти, и изключително сутринта. През деня добре ще минават договаряния и срещи, а общуването ще бъде прелестно. В работата не се предлага да стартирате нови действия и планове, а да дадете желания на тези, който към този момент са в ход. В персоналните връзки всичко ще се организира хармонично. Добре ще преминат опознавателните и сантименталните срещи.

Дева
Девите вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Везни
Перспективите за този ден няма да са неприятни и ще стават толкоз по-добри, колкото повече съдружници намерите. За независими дейности и решения моментът не е най-подходящ. Изключение вършат единствено имуществените и финансови действия. Там може да разчитате единствено на себе си. Помнете, че концепциите Ви са положителни, само че не постоянно срещат поддръжка, защото Вие си икономисвате обясненията, и прекомерно неразбираемо отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, безусловно ще Ви схванат и ще Ви поддържат. Денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия.

Скорпион
Чувствата Ви са подготвени да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте доста непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо олицетворение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но в този момент по някаква причина не можете да се накарате да извършите въпреки и едно нещо по този начин, както сте го правили през вчерашния ден или през всички минали месеци до в този момент. Не се плашете! Възможно е да е пристигнало време нещо да се промени, а Вселената към този момент е съставила проект, по какъв начин да Ви помогне.

Стрелец
Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР