За да знаем какво ще правим след изборите, трябва да

...
За да знаем какво ще правим след изборите, трябва да
Коментари Харесай

Даниел Митов: Лудият с картечница, наречен Промяната, вече успя да изстреля достатъчно куршуми

За да знаем какво ще вършим след изборите, би трябвало да минат самите избори. Знаем сигурно, че няма да позволим повече опити и потъпкване разпоредбите на демокрацията. Сглобката беше опит с ротациите, с това вторият да ръководи, първият да поддържа, поява на министри, неразбираемо от кое място. Класиката е коалиция, съдружно съглашение, съществени договаряния, слагане на цели пред страната. Това заяви Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ и лидер на листата на партията във Варна, в ефира на bTV.

" Ние сме задоволително зряла партия, с цел да знаем, че в една народна власт няма метод да предпоставяш вота и волята на гласоподавателите. Когато народът те подреди по избран метод, гледаш с кои партии може да съставиш обща стратегия с общи цели. Всичко спря в страната през последните 3 години. " Хемус " спря, хората във Варна ме питат по кое време ще стане подготвена, по кое време и " Черно море " ще стане подготвена ", разяснява той.

Според него хората разчитат на усъвършенствана версия на ръководството на ГЕРБ: " Реставрация след революцията. Хората видяха, че дотук са били лъгани и мамени. Статуквото бе дума, употребена от " Продължаваме промяната ". Между едрите популисти, между Кирил Петков и Костадин Костадинов, има органична връзка. Целта на Политическа партия и на " Възраждане " е България да не влезе в еврозоната. "

Общите гласувания на ГЕРБ и " Възраждане " в пленарна зала той дефинира като " мечти на Политическа партия ": " Между нас и " Възраждане " зее дълбока бездна. "

" Намерението ни е да се отнасяме отговорно към страната. На последните избори нямаше метод, при пет следващи парламентарни избори, да не опитаме да съставим държавно управление. Лудият с картечница, наименуван " Промяната ", към този момент съумя да изстреля задоволително патрони. Всеки глас за ГЕРБ е един патрон по-малко в картечницата на лудия ", сподели още той.

" Ако статуквото значи политическа предвидимост, ред, ясни цели, сигурност, аз нямам проблем да се разпознавам с такова статукво. Това разбиране не е безусловно отрицателно. Гражданите към този момент го желаят ", счита Митов.

На въпрос с кои партии имат една ценностна система, той съобщи: " Програмите са ясни и обществени. ДПС и Политическа партия имат обща ценностна посока. След като са ценностно близки, би трябвало да си намерят общи цели и в стратегиите, с цел да формулират цели пред институциите и страната, които да наподобяват общо. "

За " Магнитски " той акцентира: " Сто пъти сме ги говорили тези работи. В листите си нямаме хора, глобени по " Магнитски ". Оттам насетне диалогът още веднъж отива в посока какво желаеме за страната. За нас е значимо да сложим няколко неща на масата, значими за европейските и националните избори. Не мога да приказвам за ДПС – това е законна българска партия, за която гласоподават български жители. Не можем да предпоставяме с кого ще седнем на масата, когато изборите не са минали. "

Според него надълбоко корумпираните приказват за битка с корупцията, макар че цяла България ги е чула по какъв начин ще разпределят неофициалния кеш.

" Нашите съперници обичат да си живеят в фиктивен свят, да халюцинират. Покрай гласуването на Организация на обединените нации за Сребреница чухме, че Александър Вучич се обадил на Бойко, а Бойко – на Димитър Главчев. Няма проблем, България е гласувала по този начин, както е трябвало да гласоподава, по тази причина не отидохме на изключителното съвещание на Народното събрание. Нашата позиция е ясна, аз и господин Борисов сме я оформяли преди време ", безапелационен е Митов.

" Хемус " ще построим колкото се може по-бързо. Имаше заделени пари – 1,3 милиарда лева Денков даже не знае, че една автомагистрала се строи на лотове. " Хемус " е един от първите цели, а къде изчезнаха заделените пари? Досега автомагистралата щеше да е предходна Велико Търново, в случай че не я бяха спрели ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР