Овен Oт гледна точка на работата и други полезни дейности,

...
Овен Oт гледна точка на работата и други полезни дейности,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 19 октомври 2023 г.

Овен
Oт позиция на работата и други потребни действия, този ден, като цяло, по нищо няма да се отличава от останалите. Ще постигнете това-онова, само че резултатите ще изглеждат(в това число и на Вас, самите) много скромни и не оправдаващи напъните. До вечерта ще нарастне Вашата нервност, и ще започнете да се карате безусловно с всички. „ Под ножа ” може да попадне и непосредствен човек. Само че денят не е обезсърчителен. Той чудесно подхожда за сантиментални срещи и разходки, и обещва забавни запознанства. Ако посетите увеселително мероприятие, усещането Ви ще бъде прелестно.
Телец
През днешния ден ще съумеете да укрепите своите позиции и да намерите нови сътрудници. Точно в този момент във Вашето обграждане ще се появят хора, от които може да получите действителна помощ. Вероятно е и възникване на потребни връзки, от които ще се нуждаете в бъдеще. Има късмет да довършите комплицирана задача, доказвайки по този метод превъзходството си над съперниците. Ако сте влюбени, всичко през този ден за Вас ще бъде чудесно. Няма да Ви е мъчно да намерите общ език със своята „ половинка ”, а и няма да чувствате липса на приятни изненади. Ако сте самотни, има късмет да срещнете ориста си.

Близнаци
Очаква Ви не неприятен, само че изтощителен ден. Ще станат много разнообразни събития, а и Вие сами си създавате спомагателни проблеми и компликации, с които неотложно стартирате да се пробвате въодушевено да се борите. Не е мъчно да се разбирате с близките, както и да намерите измежду тях помощници и съдружници. Наистина, изпитващият към Вас съществени усеща човек може да е неудовлетворен от незадоволителното внимание и грижите, които са му отделени, та по тази причина може да анулира общите проекти по Ваша самодейност. Нещата няма да стигнат до свада, само че противен привкус ще остане и у двама ви.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще прииска, да Ви устрои същински празник. Не се знае до какъв брой ще успее да осъществя тази своя концепция, само че опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат много многочислени. Дори единствено за това той може да бъде заслужен за почитание.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му...

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска, да бъде най-малко за малко деспот и диктатор и по тази причина ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви принуждава да действате по този начин, както на него му се желае. Вашата задача е, да му припомните правата си за независимост на мислите и дейностите и то колкото по-решително, толкоз по-добре.

Козирог
На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста елементарно, да Ви изясни някаква истина, която по този начин дълго не сте могли да схванете. За благополучие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и подготвени да деянията по-голяма интензивност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това възприятие.

Водолей
Учете се от непознатите неточности, като освен това се стремите да не допускате свои лични. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, в случай че бъдете съществени, настойчиви, и в действителност мъдри. Бъдете подготвени да простите на своите врагове, а също и на другари, отказали Ви помощ във значим миг. Когато действате независимо, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде обвързван със възникване на ново възприятие - мощно, спорно, трудно, и по едно и също време с това - без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на релативно успокоение.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР