Овен Оставете се да помечтаете днес, овни. Денят ще мине

...
Овен Оставете се да помечтаете днес, овни. Денят ще мине
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 14 ЮЛИ

Овен

Оставете се да помечтаете през днешния ден, овни. Денят ще мине леко като бриз. Вместо да се стресирате през днешния ден, обърнете внимание на знаците.

Телец

Физическата сила може да не е в пика си през днешния ден, само че прочувствената несъмнено е високо. Порейте се из облаците, можете да си позволите да липсвате на света през днешния ден.

Близнаци

Растете кариерно, близнаци. От известно време насам сте събрали сили и действате единствено нагоре. Не губете централизация, ще става все по-хубаво!

Рак

Много по-лесно през днешния ден ще ви бъде да се носите по течението през днешния ден, от едвам плувате против него и да се блъскате с водата. Изгубете се в някоя книга или прекрасен плейлист.

Лъв

Днес можете да бъдете малко по-прагматични и да прегледате финансите и проектите си за тях. Лятото е време за отмора и разпределяне, само че въпреки всичко не би трябвало да прекалявате.

Дева

Енергията ви е много ниска през днешния ден, дева, само че малко медитация ще ви върне в релси, до момента в който денят завърши. Тогава просто почетете или се изгубете в мислите си.

Везни

Напълно сте си самодостатъчни през днешния ден. Идеален ден е за преосмисляне и преподреждане на проекти и фантазии.

Скорпион

Позволете си да се унесете в един свят на въображението и да се възползвате от богатата креативна сила, която ви се предлага. Запазете всички на практика каузи, които изискват реалистична вероятност, за по-малко замъглен ден.

Стрелец

Запазете всички огромни решения, които изискват изясненост на мозъка, за различен път, защото тази мечтателна сила през днешния ден предизвиква идеализма. Определено можете да заздравите и връзките на интимния фронт.

Козирог
 Лъв, Близнаци, Водолей: Любимата кухня на тези зодиакални знаци Лъв, Близнаци, Водолей: Любимата кухня на тези зодиакални знаци
Следващия път, когато отивате на среща с колегата си, не забравяйте да обърнете внимание на зодията му, защото това може доста да ви...

Вселената пренарежда мозъка ви през последните години, козирози. Отворихте се за нови форми на себеизразяване и се научихте да изчиствате бъркотията в главата си, всичко това с помощта на ефирното въздействие на Нептун. Днес се усеща още по-силно този резултат. Очаквайте проясняване и проглеждане.

Водолей

Небето през днешния ден ви залива с креативност, водолеи. Идеален миг да извършите проекти от фантазиите си и да си поставите цели по отношение на тях.

Риби

Много е елементарно да отплувате някъде отвън земята в фантазии през днешния ден, риби, единствено внимавайте да не слагате розовите очила по отношение на връзки, които изискват да сте крепко стъпили на земята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР