Овен Небето в неделя ви предлага шанса да оживите малко

...
Овен Небето в неделя ви предлага шанса да оживите малко
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 11 ЮЛИ

Овен

Небето в неделя ви предлага шанса да оживите малко нещата, овни. Пратеникът Меркурий се заключва в дезориентиращ квадрат с изменящия действителността Нептун, създавайки доста мъгли и замайващ връзката.

Телец

Днес е денят да повишите глас, телци. Бъдете смели като изразявате мнението си - извънредно време е и другите да стартират да слушат вас. Вие несъмнено имате какво да кажете.

Близнаци

Днес е мъчно да извършите връзка с действителността. Честно казано, популярност богу, че е неделя - починете си. Не се пренатоварвайте с непотребни мисли за неналичието ви на централизация. За сметка на това имате доста изобретателни хрумвания, които можете просто да запишете, в случай че не можете да реализирате сега.

Рак

Неделята е съвършена, с цел да извършите доста нови запознаства, а даже и освен това. Независимо дали ще излезете да се позабавлявате тази вечер, или ще ги намерите в обществените мрежи (а може и на двете места), през днешния ден денят е потребен в обществения аспект.

Лъв

Лъвове, през днешния ден може да се оглеждате за галактически упътвания към вас. Те ще бъдат на всички места и ще ви приказват и оказват помощ в дълготраен проект. Бъдете нащрек и не се разсейвайте.

Дева

Карайте го по-бавно в неделя. Енергията ви може внезапно да спадне внезапно и да ви накара да се чувствате зле. Това е просто един ден, нищо повече. А и въпреки всичко е неделя - мързелувайте, в случай че ви се прави това.

Везни

Отношенията ви с хората, които са се разпаднали, получават късмет за възобновление през днешния ден. От вас и вашата преценка зависи, дали си заслужават или в действителност е имало добра причина да се провалят.

Скорпион

Днес е ден хубаво да разгледате интимната си връзка и връзки. Това ли е което желаете или всъщност… Заслужавате доста повече, а това е просто компромис и улеснение за вас?

Стрелец

Пътят ви се избистря през днешния ден. Цял ден се чувствате по този начин, като че ли сте получили велико просветление за живота си и за това на къде би трябвало да вървите. Използвайте го, в действителност е такова!

Козирог

Сега е моментът да вършиме смяна. Имате сериозна потребност в живота си от такава. Независимо дали става въпрос за връзки или работа, или даже местоживеене - променяйте действителността си!
 Ето това са най-щастливите зодии Ето това са най-щастливите зодии
Винаги усмихнати и щастливи. Те се отличават с радостен манталитет и оптимистичен метод към живота. Имате усещане, че нямат никакви проблем...

Водолей

Позволете на новите неща да влизат в живота ви, те изобщо не са страшни. Да, може би наподобява заплашително да допускате нещо ново да промени всекидневието ви, само че след няколко месеца то ще естествена част от него, която ще обичате.

Риби

Риби, вземете си книгата, слънчевите очила и слънцезащитния крем и отидете на басейн или на море. Заслужавате си да потънете в пясъка или водата и да “отплавате ” далеко с мислите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР