Овен – Не се затрупвайте с нови задължения, а прекарайте

...
Овен – Не се затрупвайте с нови задължения, а прекарайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 02 юли 2022

Овен – Не се затрупвайте с нови отговорности, а прекарайте деня с минимална работна активност. Отложете всичко, което не би трябвало да свършите през днешния ден. Вашият най-хубав вид ще бъде обвързван с разходка, а също и фамилни пътувания.

Телец – Днес не ви предстоят огромни отговорности. Ще се чувствате отпаднали и нервни, изключително в първата част на деня. По принцип – имате потребност от отмора. По-добре е да се отпуснете и да се насладите.

Близнаци – Днешният ден ще е съвършен да прекарате със фамилията, тъй като ще се чувствате спокойни и щастливи с тях. Бихте могли да планирате събиране с околните и приятелите; ще бъде доста прекрасен ден.

Рак – Вместо да си почивате, вие към този момент вършиме лист със задания. Напрегнати сте от намесата на член на фамилията във вашите решения. Днес е най-подходящият ден да прекарате в другарски кръг, да се повеселите, да се отпуснете.

Лъв – Транзитите демонстрират опцията за влизане в спор с близки хора. Кризата в фамилията може да продължи, в случай че не положите старания и не предприемете съответни стъпки, даже и да са неприятни за вас.

Дева – Настроението ви е изменчиво и имате потребност от нещо, което да ви раздвижи. Уговорете се с компанията или с обичан човек – доста ще ви хареса. Нервността ще изчезне, когато излезете от къщи. Позитивните хора ви носят сила и оптимизъм.

Везни – В един миг сте цялостни с самодейност и подготвени за деяние, а в идващия ще се свиете в комфортния фотьойл и просто ще се отпуснете. Разбира се, в случай че можете да се сте в обятията на обичан човек - това ще бъде нещо, което повече ще ви подхожда.

Скорпион – Плановете ви сигурно ще бъдат обект на промен
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР