Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 28 юни

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да станете някой различен, само че единствено не себе си. Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Днес няма да взимате близо до сърцето си дребните компликации, и по тази причина може да прекарате деня доста прелестно. Дори и недоброжелателите надали ще могат да скапват настроението Ви, само че околните Ви хора ще съумеят да го създадат. Проблеми ще пораждат по време на общата работа, взаимните проекти и съдействие във всякаква форма. Има още един препъни-камък - това са парите, с които Вие се разпореждате напълно не по този начин, както биха желали членовете на фамилията. В резултат на това много постоянно ще чувате упреци в претрупаност, липса на предвидливост, и дори в нарцисизъм.

Лъв
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Дева
Активното Ви внимание през този ден ще е изключително нужно на Вашия обичан човек, тъй като в противоположен случай може да извърши куп нелепости на всякакво равнище, включително и такива, следствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви надзор ще бъде единствено от изгода на Вашата половинка, а и на вашите връзки....

Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко приятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки. Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Дошло е време да изясните връзките си с индивида, който напоследък не един път Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблематичните въпроси не е елементарно, тъй като прелестно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите връзки. Но най-малко би трябвало да изкажете своите искания... Нужна Ви е поддръжката от страна на непосредствен човек, на който няма да се постанова да обяснявате, за какво всичко ставащо е по този начин съществено и значимо за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, само че няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със напълно други неща...

Риби
Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себе си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР