Овен Не демонстрирайте недостатъците си, за да покажете непукизъм, това

...
Овен Не демонстрирайте недостатъците си, за да покажете непукизъм, това
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 декември: Хубав ден за пътуване за Лъвовете, конфликти при Водолеите

Овен

Не демонстрирайте минусите си, с цел да покажете непукизъм, това несъмнено ще ви навреди. Изхвърлете всичко ненужно от главата си и просто се забавлявайте с това, което вършиме.

Телец
Плановете за спомагателни доходи няма да се оправдаят. Днес деликатно следете здравето си, стъпалата ви са доста уязвими, не ги оставяйте студени или мокри, само че основното - носете комфортни обувки.

Близнаци
Ще разберете, че другар, на който сте вярвали безусловно, ви е предал. Простете му и продължете напред, светът не свършва с това, въпреки че доверието към този момент ще е извънредно философска категория за вас.

Рак
Не се поддавайте на операции, помислете със личната си глава и напълно скоро ще намерите решението, което търсите. А след това може да се премиите с нещо, което доста обичате, парички през днешния ден няма да ви липсват.

Лъв
Звездите ви поучават да приемете с запаси нещата, които се случват сутринта. Опитайте през днешния ден да запазите успокоение, да не се бутате да ръководите всичко и всички. Хубав ден за пътешестване, не го пропилявайте.

Дева
Днес ще сте много ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате даже в остатък. Не се вторачвайте в детайлности и взе друго не ви доближава времето.

Везни
Днес триумфът ви в това, което вършиме, ще е обвързван главно с външния ви тип, тъй че внимавайте по какъв начин изглеждате. Слушайте деликатно новините сутринта, ще ви е от изгода.

Скорпион
Началото на деня е изцяло оптимистично, въпреки че някои от проектите ви може да се провалят. Днес доста внимавайте с електрическите уреди. Иначе в персоналния ви живот всичко е безметежно.

Стрелец
Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкоз по-добре ще се справите. Само не бъдете толкоз праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че директният път не постоянно е най-хубавият.

Козирог
Отложете решаването на комплицираните въпроси, с цел да не ги усложните още повече. Ако към момента имате задължения, гледайте да ги изчистите. И следвайте правилото на дао - просто бъдете себе си.

Водолей
Ден на упоритости и непоносимост. Конфликтите ще пораждат безусловно от нищо. Най-добре да не давате воля на гнева си, с цел да не пометете всички към вас. Винаги има метод да извършите нещата по-лесно, като се шегувате.

Риби
Не бива безгрижно да пренебрегвате признаците на настинката, вземете ограничения. Удачен миг да внесете някои ремонти в своя имидж. И не се втурвайте тъкмо през днешния ден да изяснявате връзките си, може да получите противоположен резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР