Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Звездите ще поднесат изненади на 3 зодии, вижте какво да очаквате

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.

Телец
Във въздуха несъмнено витае мощна сила, обкръжаваща връзките. В нея има и романтика, и флирт, и хвалебствие. Дърдоренетео сред Вас и избран сътрудник в работата, безспорно бият върха! Леко не Ви доближава фамозната Ви професионална нравственос, само че това с триумф може да бъде казано и за всички останали.

Близнаци
Вашият обичан човек през днешния ден доста комплицирано ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или въпреки единствено да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна специфичност и да действате със съответните заключения и избраните цели.

Рак
Днес може да откриете, че Вашите показа за обич напълно не съответстват с тези, на Вашия обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по- бързо да достигнете до приблизително аритметично във Вашите съждения, другояче споровете в бъдеще са неизбежни.

Лъв
Днес ще разберете, че доста от нещата, които вършиме в своя персонален живот, ги вършиме на вятъра. Иначе казано, Вашият обичан човек не става нито по-добър, нито по-лош от Вашите дейности. Това значи, че с триумф може да употребите същата тази сила за нещо, което ще е по-полезно и за двете стран

Дева
Много ще Ви се желае през този ден да се убедите, че Вашия обичан човек в действителност Ви обича, а не Ви търпи с последни сили, заради вродена учтивост. Имайте поради, че когато завършите изцяло с неговия разпит, че има възможност да се натъкнете на един от не напълно приятните отговори.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча?” най- добре ще бъде да му отговорите:”Не ми пречи!”.

Стрелец
Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа концепция. Даже и да е много глупава и изцяло безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви въодушевява за нови, по-полезни подвизи. Денят е обвързван с повишаване на креативния капацитет и опция да намерите почтено и преференциално приложение на своите гении. Близките имат вяра във Вас- това е извънредно прелестно, само че изисква виновен метод към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете незабавно. После ще Ви бъде доста по-трудно да признаете своята уязвимост.

Козирог
Вашето финансово състояние може да се окаже малко несигурно. А е допустимо просто да преживявате, с цел да не се случи това,, тъй като Вашето внимание прекомерно постоянно се е отвличало към по-интересни работи. Не е значимо по какъв начин и за какво е станало, само че би трябвало да се върнете към цифрите, въпреки и за малко. Ако дадете воля на страстите си, това няма да докара до нищо. По-добре употребете времето за инспекция на своите сметки.

Водолей
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.

Риби
Денят дава обещание да бъде доста сполучлив и прелестен. Интуитивно ще чувствате, какво би трябвало да извършите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате личния си път. А пък обстоятелството, че за това не се постанова да полагате каквито и да било старания, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е доста подобаващ за другарство, и всички срещи на процедура ще се окажат доста приятни. Няма подобен човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо огромно, стига единствено да поискате това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР