Овен Събитията се развиват бързо. Може би днес ще има

...
Овен Събитията се развиват бързо. Може би днес ще има
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Събитията се развиват бързо. Може би през днешния ден ще има спънки, които би трябвало да бъдат преодолени. По отношение на персоналния живот, с помощта на общителността и доброжелателноста ви, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Телец
Опитайте да се уедините за известно време, ще забележите по какъв начин се усъвършенства положението ви по-късно. В общуването с близки хора не са изключени недоразумения или липса на взаимно схващане.

Близнаци
Днес правете по този начин, както сметнете за добре. Може би някой в близост ще се опита да окаже напън върху вас, пробвайки се да ви накара да се почувствате отговорни. Не жертвайте ползите си, поставяйки нечии потребности над вашите лични.

Рак
Желанието да се изразявате креативен и настоящите условия са в спор. Творческите ви хрумвания не намират поддръжка у другите, виждайки в тях липса на на практика смисъл. Не позволявайте на другите да подкопават самочувствието ви.

Лъв
Склонни сте да давате препоръки на другите без значение дали се отнася до работа, фамилни каузи или обич. За страдание не всеки ще одобри препоръките ви с признателност. Някой ще намерения, че по този метод се пробвате да се намесите в персоналния му живот.

Дева
Интуитивното усещане може да докара до неточности, тъй че е по-добре да разчитате на логиката, а не на интуицията. Вечерта е за релакс, добре е да прочетете хубава книга, да слушате спокойна музика или да полежите във ваната.

Везни
Днес Луната се намира във вашия дом на промяна, предлагайки да изследвате вътрешния си свят. Потапянето в дълбините на личната ви душа може да донесе непредвидени открития.

Скорпион
Бъдете умерени, с цел да не се чувствате преуморени в края на деня. Ако обичаният ви човек се опита да стартира полемика по сензитивен въпрос за вас, най-хубавата тактика е да сте сбити или даже да замълчите.

Стрелец
Звездите ви поучават да прецените дали не вършиме прекомерно доста за другите за сметка на персоналните ползи. Опитайте се да определите дали получавате нещо с идентична стойност в отговор на вашите грижи. Съсредоточете се върху вашите потребности и стремежи.

Козирог
Днес сте склонни да сте сериозни към другите, да изтъквате минусите. Така може да нараните нечии усеща. Във ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате деликатно, не правете и не казвайте нищо, за което по-късно може да съжалявате.

Водолей
Очаква ви работлив ден, изключително тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещи, диалози, презентации, договаряния ще бъдат ефикасни. Настроението е подложено на непрекъснати промени.

Риби
Не би трябвало да се претоварвате с несъразмерна работа. Не забравяйте, че запасите на тялото не са безкрайни, по тази причина се пробвайте да забавите скоростта или в случай че е допустимо позволете си повече отмора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР