Овен Най-добрият начин да си отпочинете, е да прекарате времето

...
Овен Най-добрият начин да си отпочинете, е да прекарате времето
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 септември: 2 зодии ще получат лоши новини днес

Овен
Най-добрият метод да си отпочинете, е да прекарате времето си със своето семейство. С него се чувствате спокойни да се избавите от напрежението, което Ви е обхванало през последно време.
Това може да се изрази в предпочитание, да декорирате своето жилище, или по някакъв различен метод да извършите своето гнезденце по-топло и гостоприемно. Не забравяйте да се посъветвате с всеки, който дели с Вас персонално пространство, преди да пристъпите към някакви трагични промени.
Възможно е, Вашите близки също да имат хрумвания, които да желаят да осъществят.

Телец
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще.
Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие.
Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници.

Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни.
Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост.
Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.

Рак
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на детектив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора, не можете повече да си затваряте очите за някои действия.
Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.

Лъв
Денят е обвързван с изкушения и провокации. Достатъчни са единствено няколко минути, с цел да си загубите главата изцяло, и да бъдете въвлечени в луда случка За да съберете мислите си и да се върнете към нормалното си здравомислие, е нужно много повече време.
Свойствените за Вас свободолюбие и самостоятелност през днешния ден ще придобият крайни форми. Не единствено че не желаете да обсъждате с околните си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), само че и за към този момент отминали събития не бързате да разказвате. Резултат от такова държание може да станат съмнение и засегнатост.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки.
Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси. Възможно е по това време да Ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години.
Не е изключено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти.
Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода.
По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно.
Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Чувствата Ви са подготвени да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте доста непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо олицетворение на предаността и обичате постоянството във всичко.
Но в този момент по някаква причина не можете да се накарате да извършите въпреки и едно нещо по този начин, както сте го правили през вчерашния ден или през всички минали месеци до в този момент. Не се плашете! Възможно е да е пристигнало време нещо да се промени, а Вселената към този момент е съставила проект, по какъв начин да Ви помогне.

Стрелец
Не всичко се подрежда по този начин удачно, както би Ви се желало. Днес Стрелците се оказват жертва на личната си несъобразителност и наивност. Хората, с които представителите на знака са били изцяло откровени, са подготвени да употребяват получената информация за лични ползи.
Възможни са съществени проблеми в връзките с приятелите - натрупали са се не малко несъгласия и различия, с които е много мъчно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и елементарно се поддавате на провокации, тъй че не би трябвало да разчитате на това, че денят ще премине умерено.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа.
Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания.
Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо.
Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР