Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що

...
Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 12 март 2023 г.

Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази прчина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника - от новия си облик бихте придобили убеденост.
Телец
Има какво да кажете, а това са все доста съществени неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в връзките с другите хора, изключително в персоналните, и се постарайте да ги оживите. Направете по този начин, че всяка Ваша дума да демонстрира подготвеност да се сближите още повече. Но в случай че не сте прекомерно заинтересувани от тези връзки, не си заслужава да се занимавате с тях изобщо. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни..

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.

Скорпион
Разногласия, отнасящи се до имущество и финанси, може да доведат до спорове с човек, който до скоро сте приемали като съидейник. Бъдете подготвени да измененията своите проекти поради нововъзникнали условия, както и да се откажете от някакви приятни, само че незадължителни разноски. Отношенията с околните през този ден ще са много комплицирани, само че изключително ще Ви огорчи невъзможността да намерите общ език с обичания човек. Вярна линия на държание ще съумеят да изберат не доста Скорпиони. На множеството от тях ще пречат страстите.

Стрелец
Ако напоследък сте търсили ентусиазъм, срещнете се с най-големите чудаци от своите родственици и другари. Обкръжете се с хора, които се взират в света под доста чудноват ъгъл, и Вие също (съвсем скоро) ще можете да го видите в съсем друга светлина. Страстта може да бъде заразна. Тя ще Ви порази, преди дори да се осъзнаете. Какво пък - действайте!

Козирог
Просто тъй като всички към Вас губят мозъка си, напълно не значи, че и Вие би трябвало да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки миг ще се продъни, поемете въздух, а по-късно деликатно се вгледайте в обстановката. Напълно евентуално е да си дадете сметка, че нещата напълно не са толкоз безднадеждни, колкото се пробват да я показват близките. Щом хладнокръвието Ви спечелва, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей
Може да останете с усещане, че този ден е предопределен извънредно с цел да Ви научи да се помирявате със загубите – доста неподходящо е стечението на събитията. Но това не е тъкмо по този начин. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови сътрудници, ще могат с тяхна помощ да променят обстановката към по-добро. От позиция на персоналните връзки денят е нееднозначен. Може да се резервира мира и хармонията, само че за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни обстоятелства и феномени. Но в случай че се огледа на нещата действително, спорът е неминуем.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР