Овен Може да сте прекалено емоционални. Потокът от творческо вдъхновение,

...
Овен Може да сте прекалено емоционални. Потокът от творческо вдъхновение,
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 март: Проблеми за три зодии

Овен
Може да сте прекомерно прочувствени. Потокът от креативно ентусиазъм, който ви дава сила и предпочитание, в този момент може да изведе връзката ви на идващото равнище. Идеален ден да обърнете повече внимание на половинката си или приятелите.

Телец
Дори в случай че задачата, която ви е била поверена първоначално наподобява лесна, бъдете бдителни, тъй като в никакъв случай не се знае. Луната в дома на партньорството ви прави напористи във взаимоотношенията си с хората.

Близнаци
Трябва да се отпуснете и да се отдадате на развлечение или релакс. С половинката си се пробвайте да бъдете изцяло почтени, в случай че е належащо, признайте грешките си. Това единствено ще укрепи връзката ви.

Рак
Не се опасявайте да показвате на другите възприятията си. В множеството случаи това ви прави много чаровни. Ако ви чака някаква работа, внимавайте за битови произшествия. Не подценявайте сигурността.

Лъв
Липсва ви примирение през днешния ден. Обърнете внимание, тъй като това е нещо, което може да аргументи неприятности, които мъчно се поправят. Финансовите условия могат да основат възприятие на неустановеност.

Дева
Имате смелостта да летите в облаците и да мечтаете, само че към момента не е пристигнал моментът да осъществите фантазиите си. Но въпреки всичко не се отхвърляйте от тях и се фокусирайте върху пътя към вашето благополучие.

Везни
Пийте чай или кафе с приятелите си. Това ще ви отпусне. Някой към вас ще се нуждае от вашето поощрение. Умеете да вдъхновявате хората към вас. Харесва ви тази роля и ще одобри предизвикването!

Скорпион
Може би някой от фамилията ви ще ви нервира и заради това да зародят конфликтни обстановки вкъщи ви. Денят ще премине добре, в случай че почитате правото на всеки на персонален живот и не пренебрегвате потребностите на другите.

Стрелец
Ако желаете да преминете към ярко бъдеще, ще би трябвало да извършите повече в сегашното. Време е да се разсъните! В любовта могат да се появят дребни и досадни недоразумения.

Козирог
Във връзка с обичан човек не е изключено напрежение, само че елементарно можете да „ обезвредите “ обстановката с нежни думи. Говорете за обич, тогава неприятните моменти, в случай че се случи такова нещо, ще се трансфорат в буйни и вълнуващи.

Водолей
Ще почувствате прилив на сила. Юпитер ще ви обърка главата толкоз доста, че мислите ви няма да ви разрешат да заспите дълго време. Обличайте се добре, с цел да избегнете нежелани настинки.

Риби
Не се доверявайте за неща, които не са тествани. В персоналния си живот евентуално заслужавате повече, в сравнение с получавате. Говорете намерено и почтено с колегата си. Необвързаните би трябвало да отбягват инцидентните любовни афери.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР