Невиждана интимна прическа, която вкаменява мъжете, които я видят, поддържа

...
Невиждана интимна прическа, която вкаменява мъжете, които я видят, поддържа
Коментари Харесай

Денис кърти с едноока интимна прическа, вкаменява мъже /снимки/

Невиждана интимна прическа, която вкаменява мъжете, които я видят, поддържа английската актриса и певица Денис ван Утен.
50-годишната русокоска признава, че преди новия плажен сезон тегли чертата на известните бразилски и холивудски жанр, които се характеризират с цялостно унищожаване на интимното окосмение с разликата, че при бразилския може да се остави дребен триъгълник или квадрат с косми начело. Денис се хвърля в опити и даже кръщава измислената от самата нея прическа с чудовищно име, напомнящо на митичното създание базилиск. Пиперливото самопризнание за това идва в в шоуто " Селебрити гогълбокс ".
Запитана от водещия Дънкан Джеймс какво съставлява прическата базилискдон, актрисата дава пояснение: " Меко в средата и жестоко по ръбовете ". Отговорът й провокира всеобща еуфория, само че тя не стопира дотук и изяснява, че в средата те гледа клиторът, който е заобиколен от страховити косми. И също както когато те огледа базилиск, се вкаменяваш, по този начин и когато те огледа депилираната едноока женска хубост, се вкаменяваш. Или вдървяваш. Думите й провокират зверски смях. Денис въпреки всичко съблюдава възпитание и не демонстрира по какъв начин тъкмо наподобява прическата й, а се задоволява единствено със словесно изложение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР