Овен – Може да се наложи да вземете сериозни решения

...
Овен – Може да се наложи да вземете сериозни решения
Коментари Харесай

Вижте най-точния хороскоп за днес, 16 май

Овен – Може да се наложи да вземете съществени решения за взаимно постигнатите облаги. Изключително значимо е да действате със схващане за отговорностите си. Не бъдете пленници на песимистични мисли.

Телец – Ако действате със съзнанието за отговорностите си, ще придобиете повече убеденост. Знаете, че като работите интензивно, триумфът идва тогава. Взаимоотношенията са подчертани в този развой, където научавате нови житейски уроци.

Близнаци – Ще бъдете склонни да давате сериозна преценка за всичко, което виждате. Заблудите с незнаен генезис могат да разклатят самочувствието ви. Днес е ден, в който ще ви е мъчно да вземете решение сами.

Рак – Да бъдете в сериозна битка с живота ви прави извънредно дисциплинирани и решителни. Вашата сензитивност към обществените проблеми ви кара да извършите съществени избори.

Лъв – Скритият яд е подготвен да бъде задействан във вашето подсъзнание, който става все по-активен при тежки и напрегнати обстановки. Трябва да се борите с хора, на които е мъчно да се примирят с вас.

Дева – Този ден ви подхожда идеално, тъй като ви отваря благоприятни условия да започнете да реализирате някои от проектите си. Интензивно мислите за някого. Може най-после да решите да поканите този човек на среща.

Везни – Днешната планетарна сила ще бъде задоволителна, с цел да провокира различия сред вас и колегата ви, в случай че не внимавате какво казвате. Направете всичко допустимо да се отпуснете и да се подготвите да видите по-светлата страна на всичко.

Скорпион – Някой може да ви направи услуга или да помогне с проблем, който ви тормози. Не позволявайте на вътрешната неустановеност и напрежение да скапват отношението ви с обичан човек.

Стрелец – Поели сте доста неща и сте ненапълно натоварени със отговорности, само че въпреки всичко ще съумеете да се справите със обстановките през този ден. Най-накрая се обрисува епилогът на нещо. След дълго очакване усещате дребна победа.

Козирог – Добре е да споделите терзанията си с някой, на който имате доверие. Вашите другари са хората, които могат да ви оказват помощ да преодолеете всеки проблем, с който се борите. Така че не се опитвайте да криете грешките си от тях.

Водолей – Напрегната ще е атмосферата на работа, където могат да се случат неуместни обстановки, само че нищо, което да ви заплаши съществено. Просто казано, ще има кавги, интриги и една отрицателна сила.

Риби – Уморени сте от темпото, което ви притиска. Ден, прекаран с близки хора и в спокойна атмосфера е това, което би ви укрепило. Настроението ви се усъвършенства от срещата с някого или другари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР