Овен Малко напрегнат е този ден. Вероятно ще ви се

...
Овен Малко напрегнат е този ден. Вероятно ще ви се
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 март: Три зодии губят пари днес

Овен
Малко под напрежение е този ден. Вероятно ще ви се наложи да се занимавате със комплицирани счетоводни интервенции. Не е време да давате пари на заем. Денят е подобаващ за споразумяване на заплащания и данъчни отговорности.

Телец
Днес е ден за диалози, разисквания, настоятелен срещи. За необременените със служебни задания е подобаващ ден да затвърдят връзките си с представител на противоположния пол и даже да подхващат решителни дейности.

Близнаци
Днес ще сте като фурии в работата. Не се сърдете на тези, които не демонстрират толкоз отговорно отношение, те са се поддали на галактическия повод за развлечения. А вие е добре да обърнете по-сериозно внимание на болките, които се обаждат.

Рак
Днес ще имате предпочитание за празници и развлечения, само че не пропускайте най-малко да си запишете концепциите, които ви минават през главата. Музите ви посещават през днешния ден, тъй че ги послушайте преди да ги заведете на спектакъл или на безценен ресторант.

Лъв
Днес ще ви се желае да похарчите малко пари за децата си, само че бъдете деликатни да не ви пробутат някое менте. Иначе денят си тече по нормалното русло. В домашната конюнктура ще се чувствате най-спокойно.

Дева
Можете да се деянията в целия си искра, изключително в случай че се постанова да представяте някакъв нов артикул или да демонстрирате качествата на услугите, които оферирате. Способни сте да омаете всекиго, тъй че не си губете времето в шляене, а действайте.

Везни
Ще имате някои парични проблеми, само че те елементарно ще се разрешат. Добре е да помислите за нов източник на приходи. Като цяло и днешният ден ще е обвързван с някои фамилни отговорности, само че няма по какъв начин би трябвало да дадете своя принос за благоденствието на семейството.

Скорпион
Философските ви размишления единствено могат да отегчат близките. Сутринта най-добре се занимайте с обзор на печата, може би ще откриете нещо, което персонално ви касае. Следобедът не е подобаващ за настоятелен диалози, изключително по финансови въпроси.

Стрелец
Всички околни ще ви се костват прекомерно лекомислени и бездейни. Не се опитвайте да съдите хората, а се концентрирайте върху вашите си отговорности. Днес не е ден за шумни прояви, най-добре останете уединено с мислите си (ако ви позволят).

Козирог
Най-добре ще се чувствате в случай че сте измежду другари или работите с хора, които са ви симпатични. Днес ще имате предпочитание да флиртувате с всеки представител на противоположния пол, който срещнете, само че не давайте мотиви за злословия.

Водолей
Толкова доста работа имате, че въобще няма да ви е до смешки и закачки. Е, дайте си малко време за разформироване, работата може да изчака. Не се потискайте от късите периоди, а потърсете помощници, няма да ви упрекнат.

Риби
Единствената заплаха през днешния ден е да се захванете с прекомерно доста неща едновременно. Резултатът е явен. Не се впускайте да давате пояснения на всеки и да обяснявате философията на нещата, просто запретнете ръкави и действайте.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР