Овен - МагьосникътТрансмутацияПритежавате увереност, необходима да поемате рискове и да

...
Овен - МагьосникътТрансмутацияПритежавате увереност, необходима да поемате рискове и да
Коментари Харесай

Седмичен Таро хороскоп за всяка зодия от 18 до 24 септември

Овен - Магьосникът
Трансмутация

Притежавате убеденост, нужна да поемате опасности и да дадете тенденция на живота си. Нужни са ви мощна воля и дисциплинираност за завършването на някаква задача или за приемането на подготовка. За предприемачите: Дипломатичността при сключването на бизнес покупко-продажби дава позитивни резултати.
Телец - Осмица чаши
Провал

Изоставяте пътят си. Променяте проектите си. Разбирате, че нещата не са единствено такива, каквито наподобяват на пръв взор. Благодарение на това избягвате неподходяща обстановка. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете провалянето. Преосмисляте целите и променяте метода си на живот в сходство с новата посока, към която сте поели.
Близнаци – Вселената
Цялостност

Успешен завършек на едно начинание. Чувствате се задоволени, обаче имате желанието да повторите този триумф. Възприемате себе си по нов метод, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите старания и се чувствате удовлетворени от триумфа. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.
Рак - Висшата жрица
Медитация

През този интервал търсите директиви и познания. Вдъхновени сте и ви връхлитат талази от мъдрост, които оказват благотворно въздействие на всяко креативно, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и личните ви сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.
Лъв - Шестица жезли
Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на персоналните ви старания, които полагате през този интервал. Вдъхновявате близките с дейностите си и непреклонността ви пред провалите. Напредъкът е пред вас и ще се дължи напълно на упорития труд, който полагате. Чувствате нараснала сила и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.
Дева - Дъщеря на жезлите
Лукс

Настъпва интервал на непредвидени придобивки. Получавате неща, за които до неотдавна единствено сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът към този момент не са по този начин далечни и можете да усетите, че от ден на ден сте основани за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите изцяло. Мислите и дейностите ви обаче от ден на ден ще ви доближават към по този начин стремежи от вас разкош.
Везни - Петица камъни
Материални компликации

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички запаси, към този момент усещате неналичието на пари и сила. Преживявате уединен стадий от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за препоръки. Предстоят ви краткотрайни усложнения и беднотия. Налага се да се приспособите към изменящата се обстановка.
Скорпион - Луната
Мечтания

През този интервал сънищата ви ще са прочувствено заредени и ще оказват мощно въздействие върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни облици, които от време на време ще бъдат по едно и също време страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате комплицирани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на цялостни обороти. Ще смесвате усеща и страсти. Предстои ви интервал на самоанализ.
Стрелец - Тройка мечове
Траур

Разочарование, противоречие, съревнование. Унили сте, в резултат на хода на нещата към вас. Всичко наподобява тъжно, нерадостно и тъмно. Емоционално сте сринати, изпитвате болежка, тъга тъга. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани от вътрешната страна. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или непосредствен човек.
Козирог - Дъщеря на мечовете
Увереност

Щастие, лекост, активност, оптимизъм и триумфи ще ви съпътстват през този интервал. Ще имате явен взор върху нещата. Разбирате същинските стремежи на сърцето, радвате се на красивия и обикновен живот. Осъществявате необикновен план, постигате креативен триумфи. Имате положително здраве, другарство, деен живот, сигурност и сигурност.
Водолей - Дъщеря на чашите
Връзка

През този интервал ще получите потребна информация за някакво събитие, обвързвано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са вести за парцел или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите качества, най-много интуицията, ще са доста развити. Може да деянията писателска или поетична заложба. Това е прелестен интервал за писатели и поети, родени под знака на Водолея.
Риби - Майка на жезлите
Творец

През този интервал ще бушуват всички сили и на небето, и на земята. Ще бъдете създатели, любовници, създателите, лечители, само че първо ще би трябвало да разрушите всичко остаряло и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, тъй като той е предначертан от ориста и би трябвало да го следвате. Приемайте нещата такива, каквито са, имайте самочувствие, с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият доста истини, които не сте знаели до този миг. Ако зародят проблеми, действайте стремително и мълниеносно и проявете безспорна безкомпромисно

Маг Розали, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР