ОВЕН Любовният ви живот се подобрява тази седмица поради факта,

...
ОВЕН Любовният ви живот се подобрява тази седмица поради факта,
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 24-28 ЯНУАРИ

ОВЕН

Любовният ви живот се усъвършенства тази седмица заради обстоятелството, че вие и вашият сътрудник сте си “направили ” домашното. Това значи, че или сте отишли на някакъв тип консултация за двойки, или сте се заели да предложите занимателни и вълнуващи неща, които да вършиме двамата и наподобява, че върви доста добре.
Как тези ЗОДИИ реализират всичко, което си наумят
Повечето хора имат последна цел, която се борят да реализират, само че процесът е дълъг и не всеки път еднакъв. Тази зодии обаче са си построили перф...
Прочети повече


ЛЪВ

Научихте се да отстъпвате малко; по-рано смятахте, че връзката е заемането на централна сцена, с цел да произнасяте речи, и в никакъв случай не сте слушали нищо с изключение на звука на личния си глас, а в този момент осъзнавате, че това няма да излекува или поправи нищо.

Така че тази седмица ще бъдете изумени от неочакваното си предпочитание най-сетне да изслушате „ тяхната страна “. Това, което имат да кажат, ще отвори очите и ще издигне връзката на по-високо равнище на схващане и обич.

ДЕВА
Зодиите, на които им следва голямо количество благополучие, през тази година
Везни Тази година ви е време за глътка пресен въздух, по тази причина самоуверено се впускайте във всяко предложение. Ще бъдете във вихъра си, по тази причина н...
Прочети повече
Започнали сте да поемате отговорност и ентусиазмът ви е инфекциозен. Вашият сътрудник несъмнено желае тази връзка да се усъвършенства, само че той някак си се свени под въздействието на вашата магия. Очевидно вие сте преобладаващата партия тук и това, което казвате, е последна дума. Вие сте законът, само че в този момент приемате работата си съществено и тази седмица ще можете да движите връзката си в такава посока, която е по-скоро по линия на романтиката, а не като партньорство, формирано от двама самотни души, които просто желаят да останат дружно, единствено с цел да не се разделят.



БЛИЗНАЦИ

Вие поемате водещата роля във всеки диалог, изключително със обстановка като Луната в Лъв. Дори да си повтаряте непрекъснато да не бъдете първият, който стартира диалог или праща известие, откакто е бил оставен на “прочетено ” един път преди този момент, може да го нарушите, единствено с цел да задоволите любознанието си. И най-интересното е, че на вас постоянно ви се получава и никой не може да се въздържи да не ви отговори. А до какво ще докара това? Вижте сами. Нещо се крие зад ъгъла.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР