Овен Като овен сте тук, вие развивате дълбоко чувство за

...
Овен Като овен сте тук, вие развивате дълбоко чувство за
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 15 ЮЛИ

Овен

Като овен сте тук, вие развивате надълбоко възприятие за личната си самостоятелност. Това обаче не значи, че би трябвало да преминете през живота без непозната поддръжка. Нека небето в четвъртък ви подсети, че някои значими хора също са част от пътуването ви.

Телец

Днес е денят, в който сполучливо се стартирате да се мотивирате и да се концентрирате над работните задания. Все още леко блуждаете понякога, само че се справяте добре.

Близнаци

Винаги е било борба да балансирате сред главата и сърцето си, близнаци. Тази алтернатива за целия ви живот евентуално ще усетите най-силно в днешния четвъртък. Луната изоставя работохолика дева и влиза на пръсти в жадните за романтика везни, увеличавайки потребността ви за удоволствия и игри.

Рак

Като раци, вие приоритизирате реализирането на фамилните връзки и лечебната домашна среда. Позволете си да се впуснете в уюта на дома си, защото е евентуално да сте извънредно чувствителни към външни въздействия.

Лъв

Вероятно ще сте в придвижване през днешния ден, лъвове. Завържете крепко обувките си и заредете телефона си, защото задачките се нуждаят от осъществяване, а диалозите ще чакат да бъдат завършени.

Дева

Като дева имате потребност от обред и рутина, с цел да се чувствате най-добре. Позволете си да синхронизирате всичко това с нормалния си работен развой през днешния ден, само че с малко повече внимание.

Везни

Като везни вие давате толкоз доста от силата си на другите хора. Небето в четвъртък работи, с цел да ви свърже още веднъж със личните ви потребности и стремежи, до момента в който подхранващата луна танцува, навлизайки във вашия знак.

Скорпион
 Карта таро за седмицата, 12-18 юли Карта таро за седмицата, 12-18 юли
Картите таро ни приготвят изненади през интервала 12-18 юли. Някои от нас ще могат да завършат с триумф започнатото, до момента в който други ще трябв...

Измъкнете се от света през днешния ден, скорпиони. Имате потребност от известно уединение и жадувате за мини духовно оттегляне. Дайте си го!

Стрелец

Изпратете малко сила към грандиозните си цели, стрелци. Кои към момента си коства да се преследват в дълготраен проект? Не хабете сила за неща, които не усещате дълбоко в себе си.

Козирог
 Коя е най-перфектната двойка в астрологията? Коя е най-перфектната двойка в астрологията?
Много можем да приказваме за любовните връзки сред зодиите. Те са толкоз комплицирани и преплетени и плод на толкоз доста фактори, че е по...

Като козирог се гордеете със способността си да настроите мозъка си към нещо и да го видите оттатък него. Дори да се борите да се придържате към тази мощна вътрешна вътрешен глас, това сигурно ви носи и подозрения. Не се съмнявайте в интуицията си!

Водолей

Кога за финален път научихте нещо ново, водолеи? Вселената ви тласка да излезете от зоната си на комфорт и да потърсите храна за мозъка през днешния ден!

Риби

Като риби сте осведомени с безграничните дълбини, които носи същинската фамилиарност. Оставете се да се отдалечите в персоналното си пространство, което ще ви разреши уязвими, лечебни диалози с вас самите за връзката ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР