Овен Като Овен сте склонни да хвърлите с главата напред

...
Овен Като Овен сте склонни да хвърлите с главата напред
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 08 ЮЛИ

Овен

Като Овен сте склонни да хвърлите с главата напред в сантиментални случки - било то с работата или с сътрудник. Планетите във вторник обаче ви предизвикват да се отдръпнете и да разгледате реалистично връзката си. Трябва да прецените какво би трябвало да се промени във вашия метод към любовта, интимността и персоналните креативен планове.

Телец

Може да се почувствате по този начин, като че ли сте блъснали на греда през днешния ден, телци. Вместо да гледате на това като на неуспех, използвайте го като опция да нулирате личните си граници към условията си за кариерно развиване и да започнете да предприемате решения по-смело.

Близнаци

Отделете малко време за значими диалози през днешния ден, Близнаци. Да, това изобщо не е елементарно, само че като споделите своята страна на историята и бъдете почтени със себе си и другите, огромна част от тази тъга ще бъде освободена..

Рак

Откраднете си малко време за тишина, раци. Подредбата на планетите предизвиква приоритизирането на почивката ви, възобновяване и уединението, от които имате незабавна потребност.

Лъв

Това е съвършен ден за реалистични диалози, вместо да се впускате в мечтателни флиртове и шеговитост. Използвайте тази сила, с цел да извадите обстоятелствата от измислицата и да отгърнете една страница с реалистични любовни ползи.

Дева

Нека старите ви рани изплуват през днешния ден, без значение какъв брой мъчително може да е да се изправите против тях. Романтичната Венера и реалистът Сатурн се опълчват един на различен и ускоряват тази потребност да се потопите надълбоко във вътрешността и да излекувате предишното.

Везни

Планетите към вас замъгляват мозъка ви и това може да затрудни ясния взор над нещата. Изчакайте с резервациите на билети за бягство, до момента в който тази “мъгла ” не отмине.

Скорпион
 6 зодии, имат голям шанс в игрите и могат да завоюват пари 6 зодии, имат голям шанс в игрите и могат да завоюват пари
Представителите им имат скрита хазартна жила, заради което залагат на тото или/и други сходни игри, защото се надяват да се снабдят...

Космическият пейзаж във вторник наподобява набива спирачки на настоящата ви кариерна траектория, скорпиони. Как можете да предприемете по-практичен метод? Забавете темпото и преоценете какво би трябвало да се промени, с цел да си оформите път напред.

Стрелец

Днес бурни облаци може да се натрупат над главата ви, стрелци. Вместо да се поддавате на тежкото им наличие, натиснете малко спирачките и определете какво ви пречи.

Козирог

Нещо в метода, по който подхождате към интимните партньорства, е в положение на преход и през днешния ден сте се фокусирали върху тази смяна във вас. Не я оставяйте да ви тежи, измененията са нещо хубаво, а се възползвайте от нея!
 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 5-9 ЮЛИ 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 5-9 ЮЛИ
Кои зодии ги чакат забавни сантиментални изненади тази седмица съгласно звездите? Прочетете тук. Близнаци Вашето каменно лице е лицето...

Водолей

Забавете малко темпото и намерено отстранете всички блокажи, които ви пречат да се наслаждавате на връзките си с хората. Независимо дали са сантиментални, другарски или колегиални.

Риби

Като риби да останете крепко стъпили на земята и в действителността е една от най-трудните ви задания. Този аспект евентуално ще повдигне проблеми с сътрудниците през днешния ден или с вашата работна среда като цяло. Намерете личния си темп, с цел да намалите скоростта и да се справите с всички проблеми, които са ви на главата.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР