Овен Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.

...
Овен Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.
Коментари Харесай

Овен: Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации

Овен
Както нормално ще попадате в нелепи и неловки обстановки. Вие просто сте първенец по „ не ставащо ” и „ неуместно ”. По начало се отнасяте към това с подигравка, само че скоро наклонността ще стартира да Ви нервира не на смешка. Търпението не би Ви било ненужно, само че през днешния ден май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от разногласия и разправии, а просто се пробвайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Днес на Вашият обичан човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря с цел да прекарате деня в неговата компания. И на Вас таман това доста ще Ви се желае, и по тази причина няма да имате нито сили, нито предпочитание да откажете от такава прелестна вероятност. Дори и да бихте го поискали, отново не може да се получи.

Рак
Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.

Лъв
В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.

Дева
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви елементарни някаква засегнатост, илюзия или смешка, на която не придавате никакво значение. Тя доста ще засегне Вашата половинка и ще Ви принуди да се замислите за доста неща, и преди всичко не за напълно приятни.

Везни
Бъдете подготвени за удар с прочувствен бич. Целият този муден развой, който сте показвали, ненадейно ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на патрон. Хванете се за тази движеща мощ, която през днешния ден след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще наподобяват по този начин, като че ли е изхвърчала пробката, блокираща активността на Вашите мисловни тръби, и концепциите са потекли бързо и дейно. Наслаждавайте се на опцията и свободата да действате съвсем толкоз бързо, колкото мислите!...

Скорпион
Това е един от тези дни, в които с цялостна мощ можете да разгърнете прочувствената страна на своята натура. Освен това е прелестно време за креативен занимания, в които ще се потопите съгласно зова на сърцето си, а не по нужда. Вдъхновението и интуитивното схващане на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-хубавия проводник. Може и да Ви е мъчно да устоите пред съблазните и пред опциите да поразнообразите своя живот. Денят също е прекрасен за цялостно разтоварване в уединение, или в компанията на близки хора. Отделете време за другарство с децата, с обичания човек и със старите другари.

Стрелец
Не е за предпочитане да се шегувате през днешния ден с такива съществени неща като разлъка гибел и тем сходни. Вашият обичан човек настойчиво няма да схваща комизъм от сходен жанр, само че и е огромна вероятността, да се обиди. Та дори може и да Ви прочете досадна лекция за вредата от сходни мисли.

Козирог
Денят е удобен за взаимно пътешестване отвън града. Толкова благоприятем, че поради това пътешестване би трябвало да оставите на стана всички останали задания. Просто точно в този момент и точно отвън града, на природа, ще стане сред Вас това, което по този начин дълго сте желали и очаквали. И което ще чакате още доста дълго, в случай че не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей
Водолеите са с нараснала нервност, и постоянно излизат отвън себе си поради неимоверни дреболии. Вместо да се концентрирайте върху фактически значимото, преживявате зарад битови неразбории, вършиме от мухата слон и устройвате цунами в чаша вода. Днес е изцяло по силите Ви да видите всички неприятности през този ден в смешна светлина, трансформирайки ги в мотив за смешки и усмивки. Вероятни са незапланувани визити, при което неканените посетители може да изискат да поостанат по-за дълго. Освен това е допустимо и приемане на предложения, от които ще бъде мъчно да се откажете.

Риби
Може да Ви се стори, че другарството Ви с някого е почнало да наподобява на игра на една врата, а Вие сте се оказали губещата страна. Ако смятате, че давате повече, отколклкото получавате, това може и да се окаже истина. Но преди да изкажете своите съмнения, помислете си, до какъв брой са Важни за Вас тези връзки. Дали в действителност създалата се обстановка е толкоз неприятна? Възможно е, жертвите Ви да са краткотрайни, и в близко бъдеще да се изплатят с рента. Постарайте се, да си държите езика, и да не създавате спорове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР