ОВЕН и РАК Овните винаги са прекадено откровени и праволинейни

...
ОВЕН и РАК Овните винаги са прекадено откровени и праволинейни
Коментари Харесай

Тези зодии никога не могат да бъдат заедно

ОВЕН и РАК

Овните постоянно са прекадено откровени и праволинейни и по тази причина Ракът мъчно би могъл да разбере тази внезапна и груба натура на Овена и да взаимодейства с него, тъй като той е сензитивен и обича някой да се грижи за него.



ТЕЛЕЦ и СТРЕЛЕЦ

Телецът в никакъв случай няма да успее да откри непоклатимост и сигурност в връзките със Стрелеца, тъй като те са прекомерно свободолюбиви и няма да търпят да бъдат вързани и спрени на едно място.

БЛИЗНАЦИ и ДЕВА

Близнаците обичат спонтанността и избират да се държат по този начин, както им хрумва сега, като доста постоянно взимат решения основани на интуицията си, даже и да не могат да обяснят за какво. Те не са изключително мощни в организацията или планирането, а това би побъркало една Дева. Те имат график и проект и тяхната жадност за власт единствено би изгонило един Близнак далеко.
Това са трите ЗОДИИ, които търсят интелигентни сътрудници
Козирог Представителите на зодия Козирог са мощно привлечени от интелигентността в индивида до себе си. Те няма да се задоволят с някого...

ЛЪВ и СКОРПИОН

Между тези два знака постоянно ще има битка за власт. И Лъвът, и Скорпионът обичат да управляват. И нито единият, нито другият няма да отстъпи при никакви условия.

Тук няма място за взаимни отстъпки... И в множеството случаи за връзка.

КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ

И двамата са прагматични, умни, и двамата знаят какво и по какъв начин би трябвало да вършат с живота си и тъкмо това е и казусът им - наподобяват си прекомерно доста.
Най-сексапилната линия на всяка зодия
Овен Представителите на зодия Овен са доста самостоятелни, което е изключително привлекателно за техните сътрудници. Овенът има вътрешна мощ и...

Те ще си омръзнат и ще си тръгнат един от различен, тъй като ще им е прекомерно скучно.



ВЕЗНИ и РИБИ

Тези две зодии в действителност се нуждаят от сътрудник, който да е по-приземен, да е кадърен да гради основи и да си стои устойчиво, реалист. 

А до момента в който единия гледа да угоди на всички, другия се рее в неговия си личен свят. И или банкрута, или просто обикновеното недоумение посред им ще ги раздели дефинитивно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР