Овен Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и

...
Овен Дойде време да разберете какво означава истинска загриженост и
Коментари Харесай

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за ноември 2021

Овен

Дойде време да разберете какво значи същинска угриженост и откровени усеща. Този път няма да сте засегнати или предадени, въпреки и това да е първото нещо, което ви кара да отстъпите крачка обратно. Не бъдете внимателни, бъдете себе си и отворете сърцето си за нови преживания. Новата тръпка, която ще връхлети в живота ви, ще ви накара да осъзнаете, че любовта идва тъкмо тогава, когато си изгубил всякаква вяра, като че ли на пук, с цел да ти потвърди, че съществува. Приятното запознанство ще се случи на събитие, на което сте поканени. Не пропускайте предложения.

Телец

Най-накрая усещате, че наближава интервал от живота ви, в който ще се случат огромни промени. Това е безусловно правилно. В любовно отношение ще се радвате на доста позитивни промени, малко проблеми и повече хубави страсти. Ще се наложи да се замислите на какъв брой последващи стъпки сте подготвени и дали не избързвате с някоя от тях. Ако се чувствате спокойни, просто действайте. Не бъдете песимисти, всичко си идва на мястото.

Близнаци

Имате си всичко. Умни, занимателни и приятни персони сте. Не се затваряйте в себе си и не си мислете, че повода да сте сами е тази, че нещо ви липсва. Вие сте прелестни хора и ви е нужно единствено малко самочувствие, с цел да потръгнат нещата в персоналния ви живот. Погрижете се за външния си тип, даже за работното място. Точно там е допустимо да опознаете някой, с който до момента не сте имали доста допирни точки. Ще се изумите какъв брой доста общи неща ще откриете един в различен. А тръпката ще се появи още в първия по-дълъг диалог, когато ще усетите какъв брой сте нервни и обезпокоени от наличието и погледа на другия.

Рак

В персоналния живот усещате дребен застой и еднообразие, което ви плаши. Но не се опасявайте. Любовта следва своите върхове и спадове, в никакъв случай не може да е единствено възторг и благополучие, от време на време е просто всекидневие, с което би трябвало да свикнеш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР