Овен – Днешният ден е силен за изразяване на вашата

...
Овен – Днешният ден е силен за изразяване на вашата
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 27 май 2022

Овен – Днешният ден е мощен за изложение на вашата по-креативна или игрива страна. Ако през днешния ден има междуличностни спорове, пробвайте се да се поучите от тях, вместо да се връщате към старите модели на другарство, които ви задушават в дълготраен проект.

Телец – Ако не разпознавате и не почитате потребността си да постигнете мир със себе си, през днешния ден може да се почувствате неспокойни. Съсредоточете се върху коригирането на проблематичните зони, само че не се старайте да извършите всичко неотложно.

Близнаци – Луната ви дава спомагателен подтик на мотивация, с цел да организирате живота си. Стремете се да търсите способи да освежите и оживите живота си в тези области, които са станали прекомерно скучни.

Рак – Може да има наклонност да се чувствате недооценени в този момент и въпреки че това може в действителност да е по този начин, работата по проект за смяната е по-добре, в сравнение с да се натоварвате и да се стресирате. За благополучие сте подготвени да отстраните проблемите.

Лъв – Напрежението през днешния ден евентуално е свързани с отчаяние от чувството, че не контролирате или „ знаете “ за събитията, протичащи се в персоналния ви живот или връзки. Вашите упоритости или предпочитание да останете на върха на нещата се нуждаят от преодоляване, с цел да можете да си вземете нужното време за отмора.

Дева – Вие влагате повече сърце в отговорностите си, без значение дали на работа или домашните. Внимавайте за проблеми със самооценката, които пречат на способността ви да разпускате и да изразявате себе си свободно.

Везни – Луната се насочва към вашият безоблачен осми дом за три дни. Време е да се свържете с възприятията си. Можете да го извършите озаряващо, позитивно прекарване. Също по този начин е време да следвате импулсите си, с цел да помагате и подкрепяте другите.

Скорпион – С квадратурата на Венера-Плутон, която въздейства през днешния ден, може да усетите известно напрежение. Мисловните модели, които ви дърпат надолу, би трябвало да изчезнат. Изоставянето на хрумвания или проекти, които към този момент не ви служат добре, в последна сметка ще ви облекчи.

Стрелец – С преноса Венера-Плутон, който въздейства през днешния ден, може да има обрати или затруднения с възприятията ви във връзка или проблем, обвързван с парите и ресурсите, за които сте загрижени и това се отразява на настроението ви.

Козирог – Трябва да се справите с настоящите каузи и да довършите започнатото. Има смисъл да бъдете малко по-предпазливи с нещата и да запазите самообладание при днешните напрегнати планетни преноси. Стремете се да бъдете гъвкави и подготвени да се адаптирате.

Водолей – Това е добър миг да придобиете друга позиция или някакъв баланс в живота си. Дълбокото задоволство може да пристигна посредством вашата отдаденост на креативен план или връзка и можете да откриете, че влагате доста сила в тези неща.

Риби – Изглежда, че възприятията ви през днешния ден и на следващия ден са малко по-дълбоки от нормално и сте склонни повече да наблюдавате, а не да продължавате напред с проекти. Все отново това е време, когато сте по-отдадени на работен или различен план и е добре да вложите спомагателни старания в специфичните си занимания.

Съветите на Фортуна

Поверия на 27 май: Счита се, че от тази дата стопират да духат северните ветрове. Също от този ден дохвърчат лястовици, които се смятаха за предвестници на жегата. Добре е в този ден да засадите краставици. Вярва се, че ще има богата годишна продукция.

Ако в този ден се спънете на прага, тогава би трябвало да пристъпите три пъти от крайник на крайник. Така ще привлечете шанс. Не бива да се връщате на половината път вкъщи, в случай че сте не запомнили значимо нещо.

На 27 май: не можете да ходите в едни и същи облекла през целия ден. Не би трябвало да спят на една и съща възглавница съпрузите. Не би трябвало да разказвате на никого съня си. Не е добре да се прави ремонт в този ден. Ако на 27 май времето е слънчево, тогава ще има добра годишна продукция от краставици. Ако на 27 май времето е студено и прохладно, лятото ще е студено. Дойдат ли лястовиците, ще има щастлива година. Ако лястовиците летят високо, тогава чакайте слънце и горещини.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР