Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и

...
Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Днес за Вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към Вашата персона. Постарайте се да се отплатит на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.

Телец

Не давайте опция на тези, които Ви заобикалят да „ изключат ” мотора, в случай че Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения, и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!
 

Близнаци

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.
 

Рак

Точно може да се каже, че Ви следва един под напрежение ден. За страдание, ще се обясни, че освен личните си упования не сте оправдали, а и сте разочаровали и подвели хора, които са разчитали на Вас. И колкото и да са доста недоволните забележки по Ваш адрес, те не могат да бъдат съпоставени по никакъв метод с рецензията, която сами си вършиме. Всъщност, и на околните си няма да може да разчитате, тъй като и те ще бързат да Ви покажат позволените неточности. Само че не си мислете, че напълно никой не Ви схваща! Привечер ще се появят хора, които ще се окажат Ваши съидейници, и най на края ще въздъхнете с облекчение.
 

Лъв

Не си заслужава през днешния ден да проверявате през днешния ден възприятията на своя обичан човек. Може да се увлечете и инцидентно да го обидите. Ако това въпреки всичко се случи, би трябвало да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята обич. Ще Ви простят, само че обидата ще остане.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да разбере, за какво у близките се оформя тъкмо такова отношение към него. А Вие, като човек непряк и заинтересуван, ще би трябвало да съумеете да му обясните всичко, и то оптимално налично, правилно и не доста обидно.
 

Везни

Използвайте деня, с цел да извършите нужните систематизирания, и да доведете до край всички от дълго време стартирани неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, изключително в случай че нямате благонадежден асистент. Проблема е в това, че през днешния ден ще Ви е изключително мъчно да оцените размера на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които по-късно мъчно ще можете да се справите. С измененията от персонално естество също не би трябвало да бързате: следствията им ще са не напълно такива, каквито очаквате. Накратко: това не е оня ден, в който би трябвало да деянията увереност и самодейност, и по тази причина по-добре стойте в сянка.
 

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта дружно със своя обичан човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от огромния тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, дружно да се уморите физически и душевен, с цел да можете дружно и да си починете.
 

Стрелец

Не решавайте през днешния ден всичко, вместо своя обичан човек. Той е в положение и независимо да вземе решение, а от горната страна на това може да го направи по автентичен и непредвиден от Вас метод. Използвайте още един късмет, с цел да опознаете по-добре своята втора половинка!
 

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!
 

Водолей

Днес ще влезете в безцелна дискусия с Вашия обичан човек, който, по общото мнение, няма да можете да оборите, колкото и да Ви се желае това. Просто ще ви се желае да жонглирате сдумите и да си ги трансферирате като топка. А и значимото е не успеха в разногласието, а самото присъединяване!
 

Риби

Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР