Овен Днес сте готови да бъдете продуктивни, овни. Това че

...
Овен Днес сте готови да бъдете продуктивни, овни. Това че
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 13 ЮЛИ

Овен

Днес сте подготвени да бъдете продуктивни, овни. Това че Луната застава в остроумния Меркурий улеснява поемането към всевъзможни действия, изискващи умствена или словесна устойчивост.

Телец

Позволете си да се оставите на по-игриво движение под юлското небе във вторник, телци. Луната се плъзга в земната дева, помагайки ви да насочите вниманието си към креативните занимания и сантименталните връзки. Приоритизирайте удоволствието пред продуктивните дейности, защото се нуждаете повече от взимане.

Близнаци

Като всички близнаци, обичате да живеете на вашия си облак в небето и да се реете над света със лично движение. Днес обаче ще би трябвало да се приземите за известно време и да стъпите крепко на земята.

Рак

Имате толкоз доста за казване, раци, за какво го пазите за себе си?! Освен че има кой да го чуе, то би трябвало да бъде казано и на тези, които не желаят да знаят. Повишете гласа си, той има значение за всички към вас!

Лъв

Днес крайници ви е на газта, макар последните тежки и дълги дни. А може би точно поради тях? Имате ужасно доста сила. Дали от утешение, че сложните дни са свършили и сте подготвени за нови неща, или просто тъй като сте се наспали добре… Няма значение - използвайте силата добре!

Дева

Днес слагате завършек на тези “100 години самотност ”, които сте си наложили, деви. Излезте на открито, излезте отвън кожата си - светът ви чака!

Везни

Като везни сте склонни да се вкарвате в безконечен низ от обществени обстановки. Позволете на вселената да ви сложи малко в зона на самота и успокоение. Имате потребност и от това.

Скорпион

Опитайте се да се свържете още веднъж с хората през днешния ден, скорпиони. Луната клати в земната дева, изпращайки фокуса ви към възприятието ви за общественост и социализиране.

Стрелец

Не лежете на остарели лаври, стрелци. Можете сами да се подведете, а в действителност сте на верния път към огромно развиване на кариерно равнище. Взимайте верните (и не мързеливи) решения.

Козирог

Като козирог е елементарно за вас да потънете в предвидима рутина. Позволете си да разбиете личното си статукво през днешния ден и да разширите кръгозора си, като пробвате нови неща и сте по-смели.

Водолей

Днес се намирате в мощно сензитивна среда, водолеи. Не се тревожете, в случай че не се чувствате както всекидневно - планетите просто работят, с цел да провокират по-дълбок взор към страстите, които се раздвижват вътре във вас.

Риби

Няма по какъв начин да не се замислите върху настоящата история на връзките си с хората през днешния ден, риби. Потопете се в жаждата си за романтика и не мислете доста.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР