Овен Днес ситуацията , така променлива вчера, ще се стабилизира

...
Овен Днес ситуацията , така променлива вчера, ще се стабилизира
Коментари Харесай

Тайните на звездите са разкрити! Прочетете своя хороскоп за днес

Овен
Днес обстановката, по този начин променлива през вчерашния ден, ще се стабилизира ненадейно. Положете старания стабилизацията да стане във типа, в който Ви е преференциална. Ако Вашия обичан през целия ден дими като парен локомотив и мирисът на цигарен пушек Ви е омръзнал, звездите Ви поучавам през днешния ден да започнете да предприемате дейни ограничения! Действайте и с неприятно и с положително. За да се откаже от неприятния си табиет, обещайте му нещо, за което от дълго време си е мечтал.

Телец
За да осъществите проектите си за този ден, няма да Ви доближи някаква дреболия. Незначителна дреболия, която обаче ще се окаже доста значима... Това ще рече, че Вашето персонално благополучие се отсрочва за неопределен срок. Да се надяваме, че няма да е за дълго.

Близнаци
Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Вашият знак е прочут със невзискателност, разсъдителност и мистериозност и по тази причина в случай че Ви поверят някаква загадка, към нейното предпазване се отнасяте прекомерно съществено. Това придобива още по-голяма новост, изключително в случай че самите Вие доверявате загадка някому. Само че в сегашния миг сте се оказали в неприятна за себе си обстановка - би трябвало да кажете на някого за нещо, което в никакъв случай в живота си не сте мислили, че ще извършите.Има единствено едно нещо, което е уместно да извършите, а в глъбините на душата си сте уверени, че точно това е правилния ход.

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
През този ден не би трябвало да натрапвате на обичания си човек своята позиция. Все едно, той няма да застане на Ваша страна, както се оптвате да поставите нещата. Дори единствено по силата на вродения си дебелоглав, който през днешния ден ще се обостри... Затова ще се наложи неведнъж през този ден да вършиме взаимни отстъпки.

Риби
Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР