Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Лъв: Този ден ще ви зарадва, Стрелец: Благоприятно време за кратки пътувания

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец
Точно Вие сте индивидът, който може да направи този ден забавен и радостен и за себе си, и за своите другари. Телците чудесно се оправят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине напълно без компликации. Възможни са проблеми в фамилията. Едва ли ще съумеят да запазят успокоение тези, които имат деца, тъй като ще им бъдат поднесени неприятни сърпрайзи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото потомство, а това е не толкоз уморително, колкото отговорно и мъчно.

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
Има възможност да откриете у себе си гении и качества, останали по-рано незабелязани. Много бързо се учите да прилагате непознатия потребен опит и положителните привички. Денят е подобаващ за другарство с умни и забавни хора, които с готовност ще Ви одобряват в своята компания. Що се отнася до повърхностните особи, които се интересуват единствено от себе си - дръжте ги по-далече. Общуването с тях единствено би Ви огорчило. По начало с готовност помагате на всеки, който се нуждае от това, без да чакате признателност, а това постоянно прави усещане.

Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Някой от роднините или от кръга Ви на другарство се движи много постепенно? Днес би трябвало без всякакво терзание да вземете ръководството в свои ръце и да поощрите този човек да тръгне след Вас! Той безпределно се доверява на Вашето мнение и единствено е чакал момента, в който ще му кажете, какво тъкмо желаете да направи. И двамата ще усетите, че навлизате в нова фаза на Вашите връзки, даже и тъкмо Вие да го водите в новата посока. Затова не се вълнувайте и не се опасявайте, че поемате прекалено много самодейност и отговорност.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Бъдете подготвени за проблеми в деловата сфера. Днес ще може да разчитате единствено на себе си. Неотдавнашните Ви съдружници са заети със личните си работи, а нови помощници на хоризоната за в този момент не се виждат. Ще се наложи да помислите и да извършите разбор на своите предходни неточности, с цел да не ги повторите още веднъж. В случая уменитео да се учите от личния си опит, се оказва доста значимо. Близките хора Ви поддържат, само че съгласно Вас забележките им в този момент звучат иронично. Дори и да е по този начин, не отвръщайте със същото! Днес трябв а да деянията деликатност и тактичност.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР