Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Обещаващо начало на новата седмица за някои зодии

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец
Може да се покажете. В последна сметка заплахата е предходна. Това значи, че всичко това, което сте се опитвали да позабравите, в последна сметка няма да бъде нищо повече от неясен спомен. А дотогава можете да си извършите гигантска услуга, изпускайки гнева и негодуванието, които усещате. А има ли по-добър метод да извършите това, от едно отиване на разходка, или шопинг-терапия, или пък да кажем – масаж?... Не губете време!

Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.

Рак
Днес Вашият обичан човек толкоз тъкмо ще съблюдава набелязания проект, че на Вас понякога ще Ви става безкарйно скучно, а всички Ваши стремежи за импровизация и изненада ще бъдат отклонявани с изумен тип, Какво пък - предсказуемостта е сининим на надеждност...

Лъв
Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че би трябвало да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в обстановката по на надълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, въпреки че се считате за център на Вселената. Един от методите до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите усеща и без да провокирате опълчване.

Дева
Отлични вероятности се откриват пред Девите, ангажирани с въпроси за кариера и финансово благоденствие. Днес вероятно те ще имат опция да загатнат на управлението, че от дълго време са заслужили покачване. А пък предприемачите ще получат късмет да усилят облагата си, тъй че и те няма да останат афектирани. За страдание в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат на практика неизбежни. Ще претърпяват и тези, които не за първа година са близки със своята „ половинка ”: коктейл от ревнивост, съмнения и неизказани упреци няма да способства за положителното въодушевление.

Везни
Крайно време е да си спомните, че здравето не е безпределно. Пазете го. Не претоварвайте организма си с тежка физическа работа. Очаква Ви триумф в креативните занимания. Всичко ще съумеете да обърнете в своя изгода, дори и хапливите забележки на завистниците. Напълно евентуално е, прочувствените прояви да станат тежко тестване за Вашата душeвност. Като цяло денят е сполучлив.

Скорпион
Макар че Вашите действия не постоянно са оценени от обкръжаващите по достолепие, надали някой през днешния ден ще Ви подлага на критика и ще Ви учи да живеете. Вашето омагьосване е неотразимо, и никой не може да му устои. Така че очаквайте нови запознанства, самопризнания и сантиментални увлечения. Сериозни диалози е по-добре да водите отвън дома си. Този ден е подобаващ за пътувания - като развлекателни, по този начин и настоятелен. Може също и да приемате посетители: ще се покажете като отличен собственик, и всички ще бъдат досолни. Вечерта са вероятни дарове и приятни знаци на внимание от отдавнашни познати.

Стрелец
През този ден Вашият обичан човек няма да желае да постъпва по този начин, както му казвате, или както демонстрира здравия разсъдък, което в подтекста на създалата се обстановка ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите усеща, вътрешен глас и подсъзнание, така които с него се познавате от много време.

Козирог
През този ден ще Ви бъде много мъчно да привлечете вниманието на противоположния пол, даже и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен тип е доста екстарвагантен и провокативен, напълно не може да се надявате на утвърждение и внимание...

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР