Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.

Телец
Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в връзките. Това може да бъдат компликации в обичания човек или с колгите по работата, само че в сегашния миг можете да споделите малко неща с който и да било. Разбира се, тази обстановка Ви визира както никой различен, само че за в този момент е най-добре да запазите успокоение и да наблюдавате, по какъв начин ще се развива обстановката. Ще пристигна време и за дейни дейности, само че това ще е по-късно. Сега просто би трябвало да научите за това, което се явява движеща мощ в създалата се обстановка.

Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще е много мъчно, да се реши на каквото и да било деяние, та по тази причина ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от значимата крачка. С други думи, неговото благоденствие ще се окаже напълно и изцяло във Вашите ръце. Разпореждайте се с него мъдро.

Лъв
Лъвовете вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Дева
Вече усещате измененията и чувствате, че те ще се окажат много съществени. Ритъмът на живота Ви доста се е ускорил. Не си коства да се споделя, че Вашата сила е неизчерпаема, само че когато (както обикновено) оставате на крайник до късно през нощтта, се чувствате отговорни. Отхвърлете тези усеща още в този момент! Това е част от общия проект.

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Денят ще премине прелестно и умерено, и на практика нямате мотив за безредици. Може да разчитате на своите съдружници: те няма да Ви подведат и всичко ще създадат тъкмо. Денят е подобаващ и за съдействие с нови настоятелен сътрудници, или за начало на някакви фамилни планове. Бъдете по-смели в своите замисли, защото концепциите, които ще Ви „ дойдат ” през днешния ден, имат огромно бъдеще. Възможни са приятни промени в персоналния живот или приятни вести от индивида, който Ви е доста безценен. Не са изключени преференциални придобивки.

Водолей
Денят стартира с не най-приятните известия, само че от това няма да загубите вярата и оптимизма за удобен излаз, и се оказвате прави: обстановката се усъвършенства с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде по здрач ще разберете, че се нуждаете от отмора. Помислете за сериозните, кардинални въпроси, за своите витални цели и цели. Днес ще имате доста мъдри мисли и забавни хрумвания. И още: денят е доста подобаващ за литературно творчество. Опитайте силите си в региона на поезията. В връзките си с околните бъдете по-решителни. Днес не би трябвало да се съгласявате на взаимни отстъпки и да жертвате своите ползи. Дръжте се дипломатично в случай че се постанова, използвайте и ловкост.

Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР