Овен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек.

...
Овен Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек.
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 декември: Две зодии изпращат годината с пробит джоб

Овен
Днес ще бъдете изумителен целител за своя обичан човек. Никакъв доктор и нито едно лекарство няма да могат да му оказват помощ по този начин ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък положителната и ласкава дума напряко ще стане панацея. Почувствайте се като положителния лекар Ох, боли...

Телец
За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разформироване “ не се плануват.
Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.

Близнаци
По-внимателно с финансите и дълготрайните вложения! Днес няма да Ви бъде елементарно да успокоите на съблазънта да вложите пари в някаква съмнителна, само че на пръв взор многообещаваща скица, само че по-разумно би било, да предпочетете нещо по-сигурно и надеждно.
В професионалната сфера е мощно въздействието на позитивните трендове. Ще се появят нови благоприятни условия, за които по-рано даже и не сте смели да мечтаете, а кръгът Ви на другарство мощно ще се разшири.
Представителите на противоположния пол просто няма да могат да останат равнодушни към Вашето омагьосване и по тази причина несъмнено няма да имате причина за недоволства от липса на внимание. Можете напълно да се доверите на своята вътрешен глас.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Макар че Лъвовете се славят със своята смелост, през днешния ден бихте предпочели тя да е още по-голямо количество у Вас, защото Ви предстоят доста по-сериозни неща, в сравнение с разправиите с ревностния любим.
Ще се сблъскате с невероятни условия, насоки, недоумение и неточности, а всичко това може да докара до проблеми с връзките Ви с хората – сантиментални, нереален или професионални. Няма да е елементарно, та по тази причина започвайте да действате, до момента в който е време.

Дева
Вашият знак е прочут със невзискателност, разсъдителност и мистериозност и по тази причина в случай че Ви поверят някаква загадка, към нейното предпазване се отнасяте прекомерно съществено. Това придобива още по-голяма новост, изключително в случай че самите Вие доверявате загадка някому.
Само че в сегашния миг сте се оказали в неприятна за себе си обстановка - би трябвало да кажете на някого за нещо, което в никакъв случай в живота си не сте мислили, че ще извършите.
Има единствено едно нещо, което е уместно да извършите, а в глъбините на душата си сте уверени, че точно това е правилния ход.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си.
Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Трябва да продължите работата си над започнатите по-рано планове и придвижване по определения път. Около Вас има много хора, които ще се постараят да Ви увлекат в нещо ново, или да Ви привлекат за собствен план. Но единствено откакто в личните си работи въведете безукорен ред, може да приемате новите оферти.
Обърнете внимание на връзките с околните. Може доста да ги подобрите, в случай че деянията съпричастност и дипломатичност. Постарайте се да забравите за старите проблеми. Те в действителност ще останат в предишното, в случай че Вие не се връщате към тях още веднъж и още веднъж.

Козирог
С концепциите правете това, което вършат феновете на бодибилдинга със своето тяло. Вземете концепцията, досложете и нужното количество „ хранителни вещества”, тренирайте я, разработвайте я, и в последна сметка ще получите подобен резултат, който може да издържи конкуренцията дори на интернационално равнище!
Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Има възможност да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските.
Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли.
Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
Риби, постанова се да бъдете по-икономични: финансовото положение на представителите на този знак внушават опасения.
При това помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, другояче обстановката ще се развива в цялостно сходство с пословицата за оня, който се скъпи, и по тази причина по два пъти заплаща. За всичко останало денят дава обещание да бъде спокоен и прелестен.
В деловата и персоналната сфери ще доминират позитивните трендове, а шансът ще Ви се усмихне. Може да разчитате на своята вътрешен глас - тя няма да Ви излъже за това, което Ви подсказва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР