Овен Днес представителите на зодиака са решили да прекарат по-голямата

...
Овен Днес представителите на зодиака са решили да прекарат по-голямата
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 5 април

Овен
Днес представителите на зодиака са решили да прекарат по-голямата част от времето си вкъщи, занимавайки се с творчество. Те най-сетне ще съумеят да намерят време за отмора и ще извърнат внимание на децата и дома си. Съветът на звездите е да не се отхвърлят от започнатото, тъй като доста скоро им следва да реализират задачата си.
Телец
Телците в понеделник ще се усещат презаредени и подготвени да стартират седмицата с нови сили и сила. Те мечтаят да получат утвърждението на своите шефове и доста скоро това следва да се случи. Добре е да извърнат внимание на здравословното си положение, което по никакъв начин не е устойчиво.

 Дневен хороскоп за 5 април Дневен хороскоп за 5 април
Овен Този понеделник ще разберете, че сте изпуснали да вземете поради някои значими събития. Ще би трябвало да преразгледате вижданията си....
Близнаци
Днес представителите на зодиака ще бъдат изправени пред комплициран проблем, който е нужно да разплетат. Те ще имат финансови усложнения, само че това никога не трябва да ги отчайва. За предпочитане е да стартират по-сериозно да си търсят нова работа. Съвсем скоро ще получат мечтаното предложение.
Рак
Раците ще имат време, в което да останат уединено със себе си и деликатно да премислят протичащото се. В тях се таи голяма вяра за един по-добър живот. Предстоят промени за тази зодия. Важно е да си почиват повече.

 КЪСМЕТЧЕ за 4 април съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 4 април съгласно зодията
Овен Чака ви нещо вълнуващо, обвързвано с доста остарял другар. Телец Късметът през днешния ден е на ваша страна, възползвайте се. Близнаци Днес е...
Лъв
Представителите на зодията ще бъдат умислени през днешния ден. Няма да е елементарно да се беседва с тях. Ще бъдат изправени пред компликации. Ще имат въпроси, на които час по-скоро ще желаят да получат отговори. Възможно е да се чуят с родственици. Време е да извърнат внимание на дома си.
Дева
Девите през днешния ден ще са носталгично настроени. Ще им липсва предпочитание за каквото й да е било. Ще се усещат на лимита на силите си, въпреки да е единствено първият ден от седмицата. Ще получат солидно заплащане и доста би трябвало да внимават по какъв начин ще го похарчат.
Част 2 - четете ТУК:)

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР