Овен Днес Овните ще предпочетат да прекарат по-голямата част от

...
Овен Днес Овните ще предпочетат да прекарат по-голямата част от
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 12 май

Овен
Днес Овните ще предпочетат да прекарат по-голямата част от времето си вкъщи. На това място ще се усещат най-сигурни и спокойни. Добре е обаче да се замислят малко по-сериозно за бъдещето си и да си създадат проект, който да следват. Не е целесъобразно през днешния ден да прекаляват с алкохолните напитки. Възможни са проблеми със здравето.

Телец
Телците ще имат сложен ден на работното си място. Няма да съумеят да спазят периодите, които по-рано са им били сложени. Много е евентуално това да ги изкара от зоната им на комфорт и да се почувстват слаби. Днес е ден за фамилни сбирки, приятна музика и радостна компания.
 Дневен любовен хороскоп за 12 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 12 май (Част 1)
Овен Днес Овните ще се усещат на ръба на силите си, приказваме ли за обич. Напоследък диалозите с половинките са мъчителни и изнервя...
Близнаци
Близнаците през днешния ден са на път да тестват физическите си благоприятни условия. В края на днешния ден ще бъдат изцяло изтощени и няма да имат потребност от нищо друго, с изключение на отмора и сън. Много е евентуално да бъдат раздразнителни и общуването с тях да е същинско предизвикателство. Възможни са пререкания на работното място.

Рак
Раците ще имат спокоен ден, какъвто отдавна насам не са имали. Ще си дадат ясна сметка за това кое е най-важното в живота и за какво не трябва да пропиляваме опциите си. Днес ще гледат метафизичен над протичащото се с тях. Възможно е да получат позвъняване от родственик, който значи доста за представителите на зодията.
 Дневен любовен хороскоп за 12 май (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 12 май (Част 2)
Везни Везните през днешния ден ще се отдадат на отмора и мързелуване. Те ще прекарат по-голямата част от времето си вкъщи. Не са в въодушевление за...
Лъв
Лъвовете ще имат под напрежение ден. По-голямата част от времето си ще прекарат измежду доста хора, което в допълнение ще ги накара да се усещат изнервени. Много е евентуално точно през днешния ден да сложат завършек на някой от плановете, с които по-рано са се захванали. Не е добра концепция през днешния ден да вършат огромни вложения.
Дева
Девите ще се усещат удобно на работното си място, само че не и в фамилията. Те ще се опитат да загърбят всички тези проблеми, които имат, само че нещо все ще тегли мислите им към тях. Препоръчително е да си отделят повече време за отмора и да опитат да се разтоварят от грижите, натрупали им се напоследък.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР