Овен Днес оставете деловите си дейности настрана. Слушайте сърцето си

...
Овен Днес оставете деловите си дейности настрана. Слушайте сърцето си
Коментари Харесай

Лъвът чака изгодна сделка, Овенът почива

Овен

Днес оставете деловите си действия настрани. Слушайте сърцето си и то ще ви подскаже какво и с кого да вършиме, по кое време и къде да насочите напъните си. Ако ви се занимава с това, отделете време единствено за себе си и единствено за размисъл. Ако по някакъв метод сте преподавател на другите, днешният ден е най-хубав за предаване на познания, само че и за приемане на познания и прозрения. Следобед намерете метод да се срещнете с другар или да се разтоварите.

Телец

Нищо неприятно няма да има, в случай че не неуспехите най-важните си служебни задания. Вие умеете да трансферирате работата си на други рамене, направете го в този момент и ще завършите седмицата доста добре. Нищо от неприятните ви чувства няма да остане. До вечерта ще сте не запомнили за компликациите си и ще прекарате една приятна вечер в компания на близки хора. Тези от вас, които са фамилни, ще се потопят в атмосферата на угриженост и внимание.

Близнаци

Петъкът е прекрасен ден, приключва една много напрегната седмица, само че пък без пробиви, което е прелестно за вас и значимо за кариерата ви. Понякога не си давате сметка, че съмнението ви и отвлеченият ви тип приказват за неуважение към другите. Днес преди обед ще имате противен диалог с сътрудник, на който държите. Много по-добре е да ви се кажат нещата напряко, в сравнение с да се приказва зад тила ви, което към този момент става.

Рак

От сутринта нищо не ви е наред - закъснявате, чакате по спирките, притеглят ви като съдия в спор, който ви е противен, и сте принудени да откажете. Близките ви товарят с работа, която не ви е по сърце, чувствате се самотни и изолирани. Но, Раци, това е единствено до обед - едно посещаване на другар ще ви извади от мрачното въодушевление. Той ще пристигна с богата и потребна информация, с доста мемоари от минали " общи подвизи " и оферти за бъдещи.

Лъв

Някой ви е следил от много време и през днешния ден ще се реши да ви повери виновна активност или договорка. Това не трябва да ви възгордява - един път към този момент ви се случи през тази седмица, а в последния миг вие може сами да неуспехите присъединяване ви с непремерени приказки. Каквото и да предприемете, стига да не говорите за него, авансово ще ви донесе облага. Ако стоите и чакате някой да ви изведе на по-добро място или по-широк път, нищо няма да се получи.

Дева

Краят на работната седмица за вас е начало на различен тип активност. Допълнителната работа, която сте поели, ще изисква готовност, само че ще ви донесе пари още до края на деня. Натоварването ви ще е огромно и не е неприятно да редуцирате уговорките си до тези, които не ви лишават толкоз душевен и физически сили. Вечерта ще сте подложени на рецензия от страна на половинката ви и близки, тъй като в действителност не отделяте задоволително време за тях.

Везни

За вас е доста значимо да работите с контракт. Днес това ще стане, напразни са терзанията ви. Деловите ви неща ще се уредят - през днешния ден ще получите уведомление, че прекосяването ви на друга работа е реалност, и от понеделник евентуално ще започнете. Каквото обаче през днешния ден решите за бизнеса си и за персоналния си живот, ще бъде като изковано, ще ви направи по-щастливи и доста по-независими. Стига да вървите с точния човек напред.

Скорпион

Ако ви се желае да се устроите по някакъв метод в чужбина, през днешния ден е извънредно време да извършите действия - занесете документите си, проведете диалог с който и където желаете да сте, посъветвайте се последно с движимости хора. Не се хвърляйте стремително в толкоз мощно премеждие. Много от вас, които работят за някого, ще чуят рецензии, може да са и неоснователни. Приемете ги умерено. В дома ви ще има приятна атмосфера, в случай че вие с прищявки не я разрушите.

Стрелец

Много от вас през днешния ден ще се разсънят с ентусиазъм, което ще им помогне да сменят посоката и връзките. Ако не го извършите, ще забуксувате и на работното си място. Денят е добър за реклама, за търсене на поддръжка и до на следващия ден на обед, без значение че е събота, ще има с какво да се похвалите. Половинката ви ще е обърната към вас, даже ще ви обезпечи два доста приятни почивни дни. Тези от вас, които учат, през днешния ден ще приключат с стадий от образованието си.

Козирог

Харчите много пари през днешния ден за лично наслаждение и за наслада на хората, които обичате. Не си вземайте работа у дома. Ще получите уведомление за противен ход на имотно дело, не ви изненадва, по тази причина не трябва да се ядосвате. Всичко отсрочено през днешния ден ще стане по най-хубавия метод. Колегите ви ще се постараят да ви затрупат с работа, само че това няма да ви затрудни. Една гореща вана ще ви върне удоволствието от безделието и почивката.

Водолей

Старайте се да вършите единствено това, което интуицията ви подсказва като вярно, и няма да съжалявате. Не се насилвайте за нищо, само че не насилвайте с решенията си и тези към вас. Трудности в бизнеса ви ще дойдат с размаха, който проявявате, мащабите ви са по-големи, в сравнение с можете да поемете действително. Събитията узряват ту по-бързо, ту-по-бавно от готовността ви и това разминаване дълго ще ви пречи. По някакъв мотив през днешния ден ще го осъзнаете и ще започнете работа по този проблем.

Риби

Нещо ще ви оказва помощ, в сериозен миг ще си намерите асистент и нещата ще се привършат освен в периода, само че и по най-хубавия метод. Вероятно това ще даде отражение на уговорките ви от понеделник, усещането, което оставяте, ще ви изведе на място, за което мнозина се борят. В дома ще ви чака приятна вечер. Не се ангажирайте с никакви " мероприятия ", просто се отпуснете.
тагове лъв овен сделка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР