Овен Днес не си поставяйте граници. Ще имате сили и

...
Овен Днес не си поставяйте граници. Ще имате сили и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 6 юли

Овен
Днес не си поставяйте граници. Ще имате сили и сила за няколко души, тъй че се пригответе за подвизите, които ще извършите.
Телец
Днес ще може да се отърсите, от всичко, което ви е тормозило в последно време. Порадвайте се на щастието си. Вечерта ви чака добра вест.
Близнаци
Днес не бъдете прекомерно подозрителни към щастието. То в действителност се случва и вие фактически го заслужавате.
Рак
Опитите ви да разграничите персоналното пространство от служебното дават първите резултати.  Не си мислете, че приливът на сили ще ви разреши да добавите повече работа.
Лъв
Днес някой може да даде знак, че ви е ядосан или по-скоро да не дава знаците, които сте получавали досега от него. Помислете дали не сте пропуснали нещо.
Дева
Моментът не е подобаващ за започването на нови връзки. Склонни сте да преувеличавате позитивните качества на колегата си.
Везни
Пътуванията през днешния ден не са желателни. Ако въпреки всичко се постанова проверете няколко пъти багажа си и не забравяйте да вземете вода със себе си.
Скорпион
Нещата се трансформират с лудо движение. Ако ви е мъчно да реагирате просто не правете нищо. В тази лудница никой няма да забележи.
Стрелец
Възможно е да бъдете обзети от неистово предпочитание да имате някого до себе си без значение кой е той. Това обаче може да ви изиграе неприятна смешка.
Козирог
Работата е това, което може да ви измъкне от положението, в което сте се потопили. Обърнете внимание на здравословното си положение.
Водолей
Поели се сложна задача и ви се коства, че в никакъв случай няма да се справите. Истината е, че имате триумф.
Риби
През този ден може да сте по-чувствителни от нормално, а близките по-рязки. Оставете лечението на раните за вечерта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР