Овен Днес на Вашия любим човек няма да му се

...
Овен Днес на Вашия любим човек няма да му се
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности.

Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това. Оето сте постигнали напоследък.

Лъв
Няма нищо неприятно в това, да вървите по пътя на най-малкото противодействие, по тази причина не обръщайте внимание на хората, които Ви вършат забележки по този мотив. Засужили сте да понижите своето витално движение, по тази причина намерете метод да се поглезите както би трябвало, и то в най-близко време. Уредете си екскурзия при добър туроператор, резервирайте шикозна маса в прочут ресторант, или просто се скрийте от всички със своите обичани DVD-дискове. Набрали сте такава инерция, че може да стигнете доста надалеч, а тогава може за малко да разпуснете.

Дева
Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания.

Везни
Ако през днешния ден Ви стане доста тъжно, погледнете небето. Този съвет е подобаващ и за Вашия обичан човек, само че изгодата ще е по-голяма, в случай че извършите това дружно, прегърнати и притиснати един до различен. Никакви логичен доводи и бурни разисквания няма да Ви донесат такова облекчение.

Скорпион
Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.

Стрелец
Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.

Козирог
Винаги сте били индивида, при който другите са идвали за съвет, утвърждение или някой лев на заем, с цел да могат да си доплатят сметката за тока, да вземем за пример. Значи ли това, че можете да поддържате единствено такива връзки? Едва ли. Ако би трябвало да сме точни, тогавашният Ви обичан е доста евентуално в даден миг да стартира да си прави проекти, по какъв начин още веднъж неусетно да се върне в живота Ви. Ако сте „ за ”, не се опасявайте, да извършите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че в случай че и в този момент допусне някаква неточност, самичък ще заплаща за нея...

Водолей
Казвайте на хората единствено това, което желаят да чуят. Или по- добре не говорете нищо, тъй като днешния ден не е подобаващ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи през днешния ден сред вас, то единствено ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са споделили: „ И в наслада и в горест се пазете един-друг ”.

Риби
Събитията се развиват толкоз бързо, че и да желаете да се приспособите към ритъма им на смяна, няма да можете. В резултат денят ще се окаже под напрежение, и не доста прелестен. Много мислите за това, с което не сте съумели, само че забравяте за своите достижения, а заобикалящите не бързат, а и не желаят да Ви ги припомнят. Отбелязвайки всичко свършено в своя всекидневник, вечерта сами ще се удивите от количеството на свършените неща. Ще се появят забавни хрумвания, само че няма да Ви стигне възторг, с цел да се опитате да ги реализирате. За страдание никой не бърза да подели с Вас жинената си сила и оптимизъм, въпреки че връзките Ви с другите хора са положителни. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР