Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Овен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 27 октомври 2022 г.

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се желае от Вас през днешния ден е, да запазите в рамките на естественото положително въодушевление, и да не пречите на искащите да вземат решение своите проблеми. Вероятни са непредвидени сполучливи съвпадения. Не е изключено съвсем отлично стичане на събитията, което ще Ви даде опция да реализирате цели, които сте си сложили от дълго време. Денят е доста подобаващ и за контролиране на фамилните различия и решение на всевъзможни въпроси, включително и имуществени. Радвате се на доста огромен престиж и дори представители на по-възрастното потомство драговолно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв
Днешният ден ще сложи пред Вас проблеми от персонален темперамент, и никой няма да може да ги реши дружно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия обичан човек няма да Ви бъде асистент по този въпрос, заради което звездите предлагат да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами, съгласно своите сили.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
Животът – това са непрекъснати компромиси, а през днешния ден у Вас може да се появи чувство, че е врене още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е пристигнало време да научите някои неща от личен опит, което напълно не значи, че би трябвало да се жертвате. Днес е прекомерно допустимо да се случи нещо, което от дълго време сте желали, само че за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР