Овен Днес имате възможност да си почивате и да се

...
Овен Днес имате възможност да си почивате и да се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2018 г.


Овен

Днес имате опция да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите настоящите задания, с цел да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни случки.

Телец

Другите може и да си губят времето, само че не и вие, тъй като го цените и знаете по какъв начин да го употребявате пълноценно. Днес ще се отдадете повече на креативните си планове, макар че евентуално ще имате и доста други отговорности.

Близнаци

Днес е добре за вас да не се претоварвате прочувствено. Оставете нещата да се случват и приемайте ситуацията такова, каквото е. Не се намесвайте в непознати взаимоотношения, с цел да не се окажете в неприятна обстановка.

Рак

Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво тъкмо желаете, а по-късно просто го направете. Не се доверявайте прекомерно доста на хора, които не познавате добре.

Лъв

През този ден евентуално ще ви се желае да се откъснете от останалите и да потърсите малко уединение за себе си. Това засилва спомените ви и отприщва позитивни страсти, с цел да потърсите близостта на избран човек.

Дева

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, тъй като сте се запътили към реализирането на една ваша концепция. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите метод да се освободите от някои отговорности.

Везни

Днес ще получите добра вест от ваш непосредствен, която ще усъвършенства настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по тематики, които ви вълнуват.

Скорпион

Добро въодушевление и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Стрелец

Днес ще имате рядката дарба да се справяте с всяка една обстановка, само че въпреки всичко не се нагърбвайте с прекомерно доста обещания, тъй като няма по какъв начин да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Козирог

Денят ще е сполучлив за вас. Възможно е да предприемете пътешестване. Това ще ви разведри и ще ви зареди с позитивна сила. Не подценявайте здравословни проблеми.

Водолей

Денят ви ще бъде изпълнен с положителни страсти. Интимната ви половинка ще ви изненада прелестно и това ще ви направи същински щастливи. Общувайте с хората към вас пълноценно.

Риби

Хубав ден за представителите на Риби. Очаквайте да срещнете остарял другар, който не сте виждали от дълго време. Не предприемайте фрапантни промени в домашната конюнктура. Вечерта посветете на интимната си половинка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР