Овен – Денят може да ви предостави голямо разнообразие от

...
Овен – Денят може да ви предостави голямо разнообразие от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 26 май 2022

Овен – Денят може да ви даде огромно многообразие от благоприятни условия. Някои ще желаят да опитат нещо, което не са си разрешавали преди. Може да откриете елементарен метод за решение на проблем, който ви тормози отдавна.

Телец – Нещата, които се случват, не са инцидентни. Интуицията ви е засилена, елементарно улавяте скрития смисъл на явленията. Планетите ви поучават да не се пробвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естественият поток от събития да диктува идната ви стъпка.

Близнаци – Някои от вас ще излязат с нови и новаторски оферти за дадена задача, план или проблем. Романтичните срещи или с другари ще ви доставят наслаждение. Има възможност да получите непредвидени дарове, приятни изненади или знаци на внимание към вас.

Рак –Днес ще сте по-емоционални, заради което можете да усложните деня си повече, в сравнение с си представяте. Трудно ще ви се отдават опитите да се прикриете. Интуицията ви е засилена и е отлично време да се свържете с висшето си „ Аз”.

Лъв – Не изглеждате толкоз уверени в себе си, колкото нормално, само че въпреки и да е необичайно, сте изцяло сигурни, че ще постигнете своето. Въпреки появяването на новите благоприятни условия за себеизразяване, към момента се страхувате да не извършите неверна стъпка.

Дева – Бъдете по-внимателни и рационални в дейностите си. Ако приложите нужните старания и деянията малко повече непримиримост и поредност, ще съумеете да се справите с трудностите по пътя си.

Везни – За да съумеете през днешния ден, са нужни здравомислие, самодисциплина и самообладание. Звездите ви поучават да не оставяте вашите каузи настрани, с цел да задоволявате желанията на другите. В персонален проект може да е належащо да извършите взаимни отстъпки, с цел да постигнете естетика.

Скорпион – За да избегнете неприятности е нужно да сте внимателни и да не си позволявате да се ангажирате в рисковани обстановки. Организирайте времето си по-добре, като избягвате напрежението. Финансовите условия могат да основат възприятие за неустановеност, само че тези компликации са краткотрайни.

Стрелец – Денят ви ще е обагрен в разнообразни цветове. Ще се чувствате по този начин, като че ли няма никакво ограничаване във вашите благоприятни условия. Неочаквано могат да се появят вдъхновяващи хрумвания, които да ви „ изстрелят” към нови височини.

Козирог – Звездите ви поучават обективно да преценявате действителността и вероятните опасности и да се откажете от някои нереалистични планове. Ще намерите решения на някои проблеми и това ще ви даде чувство за задоволство и облекчение.

Водолей – Днес приятелите могат да са източник на ентусиазъм за вас или назад - могат да попречват реализирането на вашите проекти. Бъдете доста деликатни, с цел да определите кой е същински другар и кой не е. Ако през днешния ден във вашето обграждане се появи нов човек - не е инцидентно.

Риби – Опитайте се да извършите живота си по-колоритен, намерете нови източници на ентусиазъм, внесете нотка на несигурност в нормалната конюнктура - оставете всичко да работи за вас. Чудесен миг за кокетничене.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка сила. Нараства заплахата от обири и измами, повреди и произшествия. Неподходящ ден за впускане в каквито и да било случки. Ако у вас зародят известни подозрения по отношение на правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противоположен случай може да ви застигнат неприятности.

Поверия за 26 май

На този ден хората нормално засявали елда, най-вече за пчели и птици, рядко е била за годишна продукция.

От този ден нататък към този момент има комари. Ако се появят комари, тогава времето ще бъде положително. Появата на първите комари предвещава стопляне и в случай че комарите внезапно стартират да „ зъзкат “ изключително мощно и пронизително, се чака неминуем дъжд. Ако сте видели доста комари, значи през есента ще има доста гъби. Но не можете да убивате комари на този ден, ще привлечете заболявания.

На 26 май дамите не могат да почистват къщата и да перат. Не можете да ходите в гората. Можете да донесете проблеми.

Не бива да оставяте коса на гребена, можете да загубите цялата си хубост.

Не можете да давате нещата си на никого.

Ако доста лястовици летят, значи скоро ще дойдат топли дни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР