Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Овен Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 юли

Овен
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец
Постигате огромни триумфи в комплицирани случаи, изискващи дарба да се отчетат голям брой фактори, както и да бъдат планувани дейностите на недоброжелателите и следствията от личните си действия. Да търсите леки пътища е безсмислено, тъй като просто ги няма! Но в случай че се потрудите както би трябвало, може да спечелите значима победа. Възможни са нови запознанства, само че връзките, започващи през този ден, ще бъдат поредност от комплицирани тествания, и надали ще Ви подарят безоблачно благополучие. Възможни са разправии за пари. Особено мъчно ще бъде за Вас да стигнете до едно мнение с представителите на разнообразни генерации.

Близнаци
Емоциите Ви претърпяват крах, а обстановката става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен трагична. Но по какъв начин бихте се чувствали и Вие, в случай че някой прекомерно доста Ви притиска, с цел да измъкне от Вас най-малко някоя дума за нещо, а Вие чудесно знаете, че това няма да стане? От друга страна в този момент е доста елементарно човек да Ви предразположи на диалог. Ако попаднете на подобаващите слушатели, най-хубавото решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че би трябвало да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в обстановката по на надълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, въпреки че се считате за център на Вселената. Един от методите до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите усеща и без да провокирате опълчване.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Понякога измененията стават постепенно, а се случва и по този начин, че наподобяват на гръмотевица и за един момент прекатурват целия Ви живот. Но всички тези промени стават единствено с помощта на Вас, тъй че си спомнете за това, в случай че ненадейно през днешния ден Ви се стори, че всичко е станало прекомерно скучно. Може да измененията всичко, което Ви е угодно, в случай че сте настойчиви и смели. Когато влизате някъде, направете по този начин, че Вашето посещаване да бъде видяно от всички - без значение дали благодарение на думи, дейности, или с външен тип.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Недейте през днешния ден прекомерно да откровеничите със своя обичан човек. Голяма е вреоятността той да разбере Вашите думи превратно, да ги оцени неправилно и да си направи неправилни заключения. Това ще докара до неодобрение и обиди, а резултатът ще е радикално противопоставен на упованията.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще изиска да вложите най-много старания, с цел да можете дружно да решите някакъв проблем. Ако не положите тези старания, решаването ще бъде много по- комплицирано, а значи, че и във вашите връзки ще има някакво напрежение.

Водолей
Има единствено един метод да покажете на Вашите близки, какъв брой доста мислите за тях и какво значимо място заемет в живота и сърцето Ви. А за жалост това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с който Ви свързват очевидно не роднински връзки. Това ще рече с оня, с който от дълго време сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкоз смели, че да съвместите тези две компании?... Раничко е. Не доста, само че все-пак е раничко...

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР