ОВЕН Деловата заетост ще определя бъдещите ви ангажименти, за това

...
ОВЕН Деловата заетост ще определя бъдещите ви ангажименти, за това
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 16 НОЕМВРИ: Лъвове, потиснете гнева и раздразнението си! Скорпиони, не пропускайте дребните неща!

 ОВЕН
Деловата претовареност ще дефинира бъдещите ви задължения, за това проявете интензивност и покажете професионалното си отношение към работата. С лекост в общуването ще преодолявате съмненията си и ще търсите директните пътища към тези, от чието внимание сте заинтригувани. За околните си не чакайте съответен мотив, с цел да им покажете привързаността си, зарадвайте ги. Постигнатите резултати ще засилят увереността ви, че не си губите времето на вятъра и с съображение да очаквате повече. Работа ще ви ангажира напълно и за персонален живот малко ще ви остава време.

 ТЕЛЕЦ
Съзнателно ще насочите напъните си към области, които са ви драговолно, и ще оставате удовлетворени от постигнатото. Не се ангажирайте с всичките задания, които касаят осъществяването на плановете ви. Търсете съдействието на близките, с цел да не се претоварите физически и душевен. Не влизайте в спорове, ще ви съсипят настроението и няма да постигнете кой знае какво. Но няма да толерирате и хора, които не демонстрират капацитета си. Усилията ви ще бъдат възнаградени. По неоспорим метод ще покажете непоколебимостта си да имате това, за което се борите – и ще успявате.

 БЛИЗНАЦИ
Разумът ви е предпочитан ваш сътрудник и е преимущество, че му отреждате водеща роля в живота си. За някои от вас – щастливо завръщане. Партньорствата ще са водещото ви начало. За вас те са значими, тъй като са свързани с духовните ви желания, а и тъй като ви носят сигурност. Материални придобивки и сполучлив бизнес. Добър ден и за учащите се. Повечето старания ще ви донесат и по-добри резултати. Любовта ви е споделена и това в допълнение ви подтиква в делата. Ако някъде усетите не до такава степен искреност и отчуждение, би трябвало да извършите компромис и да отстъпите.

 РАК
Правилните ви решения ще заздравят обстановката и възприятията и ще ви изведат на предни позиции. Ще получите помощ от другар, която ще ви донесе доста. Добри благоприятни условия за реализация в кариерата и персоналните взаимоотношения. Ще извършите притежание на доста хора позитивните си стремежи и по този начин ще привлечете поток от мощна сила. С разсъдък и самообладание ще се справите със усложненията си и ще постигнете желанията си. Ще имате някои приятни изненади, само че и разочарования, подбудени от несъразмерните си упования. Бъдете реалисти.

 ЛЪВ
Добри вести, идващи от близки хора, ще ви носят въодушевление и приятни страсти. И отмалялост няма да ви липсва. Гневът и раздразнението не са положителни съветници и се старайте да ги преодолявате. Планирано пътешестване се нуждае от спомагателни средства и подготовка, в случай че желаете да му се насладите в цялост. Желаната от вас смяна на работното място ще ви сложи в друга от досегашната ви позиция. Снабдяването ви с повече средства ще ви даде опция да подобрите бита си. Вземайки дейна позиция към проблемите от всекидневието, ще работите за смяна на нещата, които определяте като значими в живота.

 ДЕВА
Израстването ви е съпроводено от нелеки борби, само че водени с ясното схващане, че по този начин е вярно и би трябвало. Давайки път на положителното в себе си, ще откривате нови позитивни качества на хората към вас, което ще ви обнадежди и стимулира да не спирате в търсенията си. Позитивното ви наличие на работното място и в обществото изобщо ще ви обезпечава добър банкет и улеснява в реализацията на задачите ви. С предаваната убеденост, рационални и навременни дейности сте мечтани сътрудници и другари. Семейството е до вас, споделя компликациите ви, предизвиква и поддържа.

 ВЕЗНИ
Бъдете търпеливи и не се изразходвайте прочувствено. Усъвършенствайте се, работете върху себе си и умеенето си да ръководите, с тези си качества излизате на сцената. Подобряване на финансовото ви положение ще се отрази позитивно на настроението, самочувствието и престижа ви. Мислите ви ще са погълнати от директната ви ангажираност и ще ви носят постоянно напрежение, само че има защо. Ще търсите и създавате по-добри условия за разрастване на капацитета ви и това ще ви кара да влизате в нови договорености. Капризите на ориста ще ви слагат нови условия, само че има на какво да се опрете.

 СКОРПИОН
С бързи реакции ще излизате от внимателно състояние и ще разширявате личният си светоглед. Потопени сте в развой на асимилиране на новости от професионален, битов и съкровен темперамент. Чаровното ви наличие стимулира обкръжението ви да ви предизвиква и подава добра сила. В старанието си да сте на всички места и да участвате във всичко, пропускате дребните неща, от които постоянно зависят огромните. Възползвайте се от всичко, което води към задачите ви, като, несъмнено, спазвате законността и реда. С проявената си интензивност ще благоприятствате инициативи от публичен, професионален и персонален темперамент.

 СТРЕЛЕЦ
Ще увеличавате контактите си, известността ви ще пораства, самочувствието ви също. Ако сте доброжелателни и отворени към проблемите на хората, ще се радвате на реципрочност. С интензивен ход ще придвижвате напред делата си, доказателства в тази поддръжка няма да липсват. Любовта ще стопли душите на самотните, срещайки ги с подобаващите за тях сътрудници. С креативен ентусиазъм ще пристъпите към реализиране на смелите си хрумвания и ще съумеете да ги реализирате. Желанието ви да напътствате и да сте коректив на всичко, което се случва без присъединяване ви, ще ви завоюва повече врагове, в сравнение с другари.

 КОЗИРОГ
Прегради от друго естество ще влияят неподходящо на интензивността ви, за това се постанова да преосмислите държанието си. Не подценявайте мнението на хора, прозорливи и анализиращи аргументите за неуспехите си. Развитието на делата ви може да промени посоката на търсенията ви, като насочите напъните си в ексцентрични и малко известни действия. Близкото бъдеще ще ви предложи забавни провокации, които биха трансформирали удобно живота ви, стига през днешния ден да се отнесете към тях с внимание. Приемайте всяка подадена ви ръка и работете с изключение на за себе си и за положителното на другите.

 ВОДОЛЕЙ
Сътрудничеството с авторитетни хора ще усъвършенства самочувствието и финансите ви. Нови полезности ще станат предпочитани за вас, само че не забравяйте от къде сте тръгнали. Ще работите за одобряване на позициите ви както на работното място, по този начин и в връзките ви с тези, с които общите каузи ви свързват неотдавна. Самостоятелни изяви също няма да ви липсват и като резултат от тях ще пораства известността ви, което ще се отрази добре на връзките ви. Ще имате приходи от взаимни участия, въпреки и придружени с повече нерви. Не натрапвайте решенията си, с повече такт ще имате по-добри резултати.

 РИБИ
Качествата ви са безспорни, само че е добре да проявявате повече самообладание в общуването си. Домашни поправки и възобновяване на интериора са част от дилемите, които ще занимават някои от вас. Усилията и средствата си заслужават, приятната атмосфера ще ви основава повече чувство за уют и почивка. Родителите и околните ви хора също са част от грижите ви, само че по-важно е, че здравословните проблеми са на път да се решат без затруднения. Пътуванията ще ви срещнат с нови места и хора, които ще ви обогатят с усещания и хубави страсти.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР