Овен Чувствате се като риба във вода, когато трябва да

...
Овен Чувствате се като риба във вода, когато трябва да
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 26 февруари 2023 г.

Овен
Чувствате се като риба във вода, когато би трябвало да изразите с думи комплицирани мисли, а и всички в близост рабират, какви забележителни хрумвания имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и сътрудници, и баби и дядовци, и обичания човек, и дребната Ви сестричка със своя другар –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е мъчно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по подобен метод, че всички да си помислят: „ Как и аз не се сетих за това! ”. Това е рядко дарование и Вие, благодарение на своя гений, ще съумеете да постигнете големи триумфи.
Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Денят ще бъде сполучлив. Ако сте настоятелен човек, може да очаквате куп приятни сърпрайзи: от приемане на примамливи търговски оферти, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните триумфи не са тъкмо това, към което се стремите на напред във времето, обърнете внимание на творчеството. Вашият капацитет е висок и няма да се наложи да се оплаквате от дефицит на хрумвания. Не е неприятна обстановката в персоналната сфера, въпреки че през днешния ден съществени промени към по-добро не могат да се чакат. Може да деянията самодейност в сантименталните връзки, а решителните дейности ще бъдат признати с аплодисменти.

Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са належащо зло...

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
Днес Вашияt обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?

Везни
Възможността за забележителен прогрес е значим факт за Вас. Ще бъде ненадейно елементарно да постигнете триумф, само че не би трябвало да се отпускате, защото недоброжелателите във всеки миг могат да припомнят за себе си. Вероятни са парични приходи, само че и разноските ще са диста обилни. Важна информация ще получите от чужбина. Много време посвещавате на домашната работа и битовите грижи, и не забелязвате, че околните се нуждаят от Вашето внимание и поддръжка. Не пестете положителните думи - те ще създадат атмосферата в дома Ви доста по-приятна за всички жители.

Скорпион
Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....

Стрелец
През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.

Козирог
Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.

Водолей
Днес за следващ път ще се убедите, че дори и от най-безизходната обстановка постоянно има излаз, като напълно не е наложително той да е най-неприятен. Много е значимо да го намерите, а и да съумеете вярно да го употребявате! Успехът във Вашия персонален живот през днешния ден ще зависи единствено от Вас.

Риби
Най-комфортно ще се чувствате сутринта. Затова станете рано и се оптайте бързо да приключите с предоставените Ви задания. Трябва да сте сдържани, виновни и подготвени да следвате откритите правила, както и да се ограничавате и да спазвате избрана отдалеченост. Има възможност за неприятна среща с познати или сътрудници от предишното, с които сте си развалили връзките. За да не бъдат разкрити тайните Ви, строго се придържайте към откритите правила.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР