Овен Чуден ден, Богородичен. Отдайте почитания на женското начало в

...
Овен Чуден ден, Богородичен. Отдайте почитания на женското начало в
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 август: Големи ядове за 3 зодии в почивния ден

Овен
Чуден ден, Богородичен. Отдайте почитания на женското начало в себе си, на приемащото, закрилящото, подкрепящото във вас. Ден, който ви дава опция на процедура да случите концепциите си или с други думи - потрудете се за себе си.

Телец
Средата на август е като 'началото на края' на лятото. Красиво, само че с лека доза горест. Този ден, обаче, ще ви заведе в напълно други измерения на разбирането и връзките. И въпреки всичко, не бъдете прекомерно прочувствени, извикайте на помощ практичния си усет.

Близнаци
Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските отговорности. Има много неща, които би трябвало да обмислите, днешният ден ви дава идеални условия за това.

Рак
Не мислете, че ви преследва неприятен шанс, просто събитията не са във ваша изгода. Не се сърдете на ориста и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е съвършен за обмисляне.

Лъв
Днес бихте могли да се деянията в цялото величие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето възприятие за комизъм.

Дева
Не се опитвайте принудително да извършите нещо, което не потръгва още през цялото време. Като цяло през днешния ден имате много положителни шансове за деяние, само че се пазете от личната си досетливост.

Везни
Добре е да запазите успокоение на духа при всички условия, след време ще разберете, че това което приемате за покруса е в действителност е една комична преживелица. Просто променете гледната си точка.

Скорпион
Днес ще можете да действате в цялостна естетика, събитията ще се подреждат по-добре в сравнение с очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, само че постоянно ще съумеете да наместите нещата.

Стрелец
Днес ще се чувствате, меко казано необичайно. Нищо чудно това да е вследствие на скорошни неприятни събития. Всъщност знаете, че никой не е в положение да ви помогне да се справите със обстановката, просто приемете нещата такива, каквито са.

Козирог
Едва ли някой ще остане сюрпризиран от черногледството ви, само че с цел да сме почтени би трябвало да кажем, че през днешния ден няма да е без съображение. При добра подготовка за спешни обстановки, каквато вие безспорно имате, няма никакъв проблем.

Водолей
Днес ще имате опция да разрешите персонален проблем. Всяко нещо, с което се захванете, ще ви носи персонална задоволеност. Не предприемайте коренни промени в дома ви.

Риби
Опитайте се през днешния ден да избягате надалеч от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства извънредно релаксиращо. Нищо чудно през днешния ден да получите предложение, на което да не можете да откажете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР