Овен: Британска котка Хората, родени под знака на Овен, винаги

...
Овен: Британска котка Хората, родени под знака на Овен, винаги
Коментари Харесай

Ето коя порода котки е най-подходяща за вас според зодията ви

Овен: Британска котка

Хората, родени под знака на Овен, постоянно желаят да бъдат водачи. За тях английската котка е най-подходящият домакински любим. Това е единственото създание, поради което Овена ще се откаже от своето водачество.

Телец: Сиамска котка

Представителите на тази зодия са самостоятелни персони, а от време на време и прекомерно упорити. Тези хора в никакъв случай не предават другари си и няма да понесат изменничество. На тях постоянно може да се разчита. Затова сиамската котка е най-подходящият домакински любим за тях.

Близнаци: Персийска котка

Близнаци - амбициозни, доста енергични и постоянно са подготвени на всички, с цел да реализиран фантазиите си. Те бързо могат да се приспособяват към измененията. Това са хора, които въодушевяват другите да следват фантазиите си, като са прелестен образец. Персийската котка е идеалният сателит за Близнаци.

Рак: Рагдол

Изтънчената порода синеоки котки като че ли е основана особено за представители на зодия Рак. И всичко, тъй като хората, родени под този знак, са доста загадъчни. Тяхната непредсказуемост е най-големият им коз и постоянно животът им остава загадка.

Лъв: Американска дългокосместа

Лъвовете са едни от най-състрадателните хора, само че в случай че ги предадете, ще видите тъмната им страна. Подходящ домакински любим за тях са красивите американски дългокосмести котки.

Дева: Бенгалска котка

Девите са доста отдадени както на себе си, по този начин и на работата си. Това са хора, които имат огромни сърца и могат мощно да обичат. Те имат потребност от домакински любим. Подходящи за тях са бенгалските котки.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР