Овен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и

...
Овен Безизходни ситуации няма . Има само неприятни изходи и
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 7 юни 2023 г.

Овен
Безизходни обстановки няма. Има единствено неприятни изходи и решения. Както се споделя в националния фолклор, дори и да са те изяли, отново имаш два изхода. Вашата задача през днешния ден е, да намерите най- малко неприятния излаз от създалата се еитуация за Вас и Вашия обичан човек. Бъдете сигурни, че подобен излаз има!
Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Днес се постарайте да превъзмогнете прочувствените компликации в фамилията или любовта. Когато друго не оказва помощ, спасението е, да се заемете с интелектуална активност. Опитайте се, да си организирате къси пътешествия освен за през днешния ден, само че тъкмо през днешния ден. Вероятността, да се окажат сполучливи, е доста огромна.

Рак
Днес персоналният Ви живот ще бъде изпълнен с всевъзможни изненади - както приятни, по този начин и не напълно. При всички положения Ви следва много съществено да се замислите, по какъв начин по-добре да действате при създалата се обстановка и по какъв начин да увеличите количеството наслади и да намалите многото гадости.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще се обиди от някакви Ваши думи и дейности, в които Вие няма да виждате нищо обидно. Постарайте се да се помирите и да приемете обстоятелството, че той е с нараснала сензитивност и ранимост, и си направете от това съответните заключения.

Дева
Всъщност не се познавате от толкоз от дълго време. Особено в мащабите на Вселената. Само че през днешния ден и двамата ще имате чувството, че се познавате цялостен живот, та дори и мало повече. И през всичкото време сте били щастливи дружно, и даже в този момент продължавате да бъдете най-щастливата двойка в света. Постарайте се да съхраните това възприятие. А то е прелестно, не е ли по този начин?...

Везни
Това е доста сполучлив и плодотворен ден, който може да посветите на фамилните отговорности, оправяне на някои неща в дома си и решение на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, проведени и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за героизъм ( в полза на истината – не за дълго). Ако предпочитате проведено забавление, по-добре се доверете за подготовката на някой различен. Вие към всичко се отнасяте по този начин съществено, че дори и приятелско събиране може да превърнете в формален банкет.

Скорпион
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много комплицирано да се оправи с тези задания, които сте му сложили и за задачата ще си потърси подпомагане извън. Ако по принцип не желаете непознатите хора да са отдадени във Вашите проблеми, би трябвало да се уговорите още в този момент.

Козирог
Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднообразно подобаващ и за наови инициативи, и за нормални занимания. Важното е това, на което отделяте време, фактически да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд - това ще е еднообразно потребно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с околните са положителни, и умерено може да говорите за всичко, без да се страхувате от недоумение. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сърпрайзи от персонален темперамент.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Рибите са подготвени за решителни дейности, само че, за жалост, събитията изискват напълно друго държание. Необходимо е да се затаите и единствено да наблюдавате деликатно всичко, което става в близост. Колкото по-незабележими сте през днешния ден - толкоз по-добе. При запознанствата (особено романтичните), би трябвало да сте извънредно внимателни: на пътя Ви ще се окаже доста рискова персона. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всевъзможни двусмислени обстановки, говорете намерено и избирайте най-прекия път към задачата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР