Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан

...
Овен Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан
Коментари Харесай

Риби: Това е подходящ ден, за да решите проблем

Овен
Ако приказваме всъщност, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашение. Днес един от договарянията, които водите, ще стане проблематичен. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Напълно евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат, в случай че се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение.

Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Неудачно време за сформиране и сключване на значими документи, както и за сключване на съглашения. Негативните усеща и съмнения към Вашия сътрудник, както и битката за превъзходство и състезание в професионалната сфера, може да доведат до мъчно разрешими проблеми.

Рак
Даже и най-стабилното и надеждно партньорство може да премине през някаква рецесия. Независимо от обстоятелството, че и втората страна (също като Вас) е в положение да позволява неточности, тя ще бъде ръководеща в обстановката. Любов, полово предпочитание, взаимни креативен хрумвания и финансови ползи, в допълнение ще сплотяват и поддържат вашия съюз. Само че това не е най-подходящия миг, в който да запознаете хипотетичния си сателит в живота с родителите си и с другите членове на фамилията. Може и да не се харесат...

Лъв
Препоръката на звездите за през днешния ден е, да обърнете внимание през днешния ден на тостовете, които той ще подвига по време на празненството. Именно те ще покажат, до какъв брой фино той усеща настроението на вашите общи другари, какво му би трябвало от живота и до какъв брой той е самобитна персона.

Дева
Всъщност не се познавате от толкоз от дълго време. Особено в мащабите на Вселената. Само че през днешния ден и двамата ще имате чувството, че се познавате цялостен живот, та дори и мало повече. И през всичкото време сте били щастливи дружно, и даже в този момент продължавате да бъдете най-щастливата двойка в света. Постарайте се да съхраните това възприятие. А то е прелестно, не е ли по този начин?...

Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.

Скорпион
Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.

Козирог
Подходящ ден за среща със остарели другари и изобщо с хора, които от дълго време познавате. Новите запознанства, за жалост, няма да са толкоз приятни.Може и да имате проблеми в връзките с обичания човек: доста комплицирано ще бъде, да се избегнат различията и всяко от тях може да стане причина за съществени различия, даже в случай че работата се отнася за второстепенни неща. Използвайте деня за реализация на отдавнашни проекти, само че единствено при положение, че сте способни да преодолеете всички спънки независимо.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
Това е подобаващ ден, с цел да решите проблем, който от дълго време безпокои и Вас, и Вашите близки. Ще действате бързо и дейно, без да губите време за подозрения и празни диалози. Много прекрасен ден за всякави договаряния, само че изключително плодотворни ще бъдат срещите с чужденци. Може да реализирате креативните си замисли, само че те безусловно би трябвало да бъдат единствено Ваши, и извънредно истински. Не взаимствайте непознати хрумвания и не се опитвайте да подражавате на който и да било. Сляпото следване на непознат образец може да се окаже просто рисково.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР