ОВЕН (21.03 – 19.04)В събота още се настройвате за купони

...
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 – 27 ноември от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В събота още се настройвате за купони и случки, дали не забравяте положителната традиция на празника Въведение Богородично? И дали деловите задания на Овните могат да чакат макар периодите и условията на шефове, клиенти? През уикенда и свободните сърца да не претупват грижи за дома, фамилията си. От понеделник до петък би трябвало да се справяте с куп усложнения в работа, упорствайте без бързане, в сряда може да потърсите и услуги от обкръжението си, а в четвъртък не разпилявайте време, сили и страсти поради непознати разногласия.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас 7-дневието носи настоятелен задължения, при мнозина те нарастват или по друга причина изискват подчертана вглъбеност. Група Телци да не помнят разногласията в понеделник, време е за път, изследвания, срещи с нови хора. Това е потребно за професионалното ви обогатяване, упоритостта и всеотдайността ви в службата са отвън подозрение. Част от знака да се преценяват с проектите на шефа, с цел да прокарат и собствен, а на близки да обяснят новият режим, който ще следват. В петък искайте единствено нужни услуги, другояче пилеете свои триумфи.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът ще ви провокира да бързате доста за решение на настоятелен и персонални проблеми, само че по този начин единствено ще ги усложните. Ето за какво в понеделник Близнаците отново следва да обмислят проекта си, работата е много, само че пречките не извиняват претупаните неща. Във вторник изпипайте всеки финансов и юридически въпрос, съдействие с сътрудници би трябвало да е на здрава основа, да обогатява и екипа. Е, в петък ще ви са нужни и услуги, само че внимавайте с лицемери и сметкаджии. В любовта първо си изяснете какво не е както го желаете, след това правете промени.
РАК (21.06 – 21.07)
Динамично 7-дневие, проблемите се натрупат и ви предизвикат за разправии дори с близки. Раците да овладеят критичността, през уикенда има компликации, а от понеделник до петък не е време да спорят. Ако сте почтени, имате виновност за някои обстановки, разчитате на рутина, а тя подвежда от време на време. Сряда е плодотворна за партньорства, подреждате нещата както вие желаете и у дома. В четвъртък обмислете задълбочено обстоятелствата, търсете препоръки. Някои се вършат, че нямат грижа, по този начин може да усложнят недоразумения, неточности, а не е в техен интерес.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През интервала нещата вървят добре, само че бъдете бдителни – има изостанали задания, пораждат дребни пречки поради ваши грешчици. Лъвовете не обичат да признават такива обстоятелства, от понеделник са по-критични към близките, а е време да обновят проекти, да ги приземят. От деня на св. Екатерина до петък спънки стопират упоритостите ви за изява, облага. Имате познания и умения да ги преодолеете, в сряда действате сами, в четвъртък ще се радвате на поддръжка от рода и съидейници. Погрижете се за тонуса и осмислете по-лични въпроси.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас интервалът също е динамичен, само че в случай че цените времето – ще се справите със дилемите. През уикенда много Деви подчертават на общуването, с цел да си уредят услуги от познати, да проучат интересуващи ги тематики. Понеделник и вторник ще покажат дали сте се опрели на точните хора. Спазвайте и прецизен режим, с цел да не изостават рутинни отговорности. За нови хрумвания привлечете съидейници в сряда, след това уреждайте деликатно финансови елементи, права и прочие Някои се претрупват в името на кариера, не е подходящо, дано се погрижат за тонуса си.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
С Въведение Богородично влизате в интервал, пъстър с празнични мотиви, а и вие сте настроени за купони, флирт. Везните да не не помнят делата, би трябвало да ги завършват без изтощеност, в понеделник разчитат и на другарски услуги. Във вторник не споделяте нашироко хрумвания, плановете ви са положителни, само че не трябва да прибързвате, па и да се самоизтъквате, напъните няма да получат самопризнание на мига. В петък бъдете по-грижовни за възобновяване си, домакинстването може да изчака. Някои са прекомерно сладкодумни, по този начин обаче работа не се прави.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Наглед 7-дневието не е белязано от огромни настоятелен компликации, само че с цел да останете удовлетворени от изявата, бъдете по-грижовни към професионалната си подготовка. Някои Скорпиони май се оставят на течението, а след това недоволстват от хода на кариерата, от приходите. В понеделник може да се върнете и към остарели хрумвания, само че деликатно, вторник ви изправя пред изненади, в сряда ще се наложи да забавите още темпото, да доуреждате финансови и други служебни въпроси. После ще упорствате, само че триумфът не бърза, може са изоставите някои проекти.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Седемдневието е динамично, а вие сте настроени по-съзерцателно от уикенда. Все отново група Стрелци да не снижават прекомерно деловото движение и упоритостите. В понеделник независимите ви инициативи се натъкват на непредвидени пречки, ще преодолеете компликациите с непримиримост и дисциплинираност, а и ловко притегляте закрилата на авторитетни хора, услуги от близките. До петък ще решите ловко финансовите проблеми, а за по-личните... Е, занимавайте се основно със своите неща, въпреки че в този момент мнозина ви търсят за препоръки и откровения. Ще се оправят.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Това 7-дневие не е леко, но изяснявате за себе си значими неща. През уикенда Козирозите имат задания, които ще ги откъснат от нормалното им обграждане. Но пък резултатите са положителни, другари, сътрудници, родственици не може да не отчетат приноса ви за триумфа на екип. Вторник и сряда са напрегнати, бъдете грижовни към тонуса си, помагайте и на близките да се държат във форма. От четвъртък ще упорствате по нови планове, евентуално отново поемайки по-голямата част от отговорностите. Е, резултатът си коства, няма да отстъпите пред компликациите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Въведение Богородично е начало на интервал, в който можете да извършите свои фантазии. За едни Водолеи това е хармонизиране на любовна връзка, умерено да обсъдят с избраника си възможни проблеми. За други ядовете са в работата, в понеделник ще упорстват по многочислени задания, от вторник ще се радват на постигнатото. Има късмет и за кариера, и за изясняване на деликатни връзки с околни, те стават по-услужливи, а вие в този момент се ангажирате с триумфа на екипа, с осъществяване и на непознати хрумвания. Не подценявайте грижите за тонизирането си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През 7-дневието има куп мотиви за празнуване, само че е по-уместно да отделите уикенда за обичаните, изяснили сте проблемите и заслужавате отдих тъкмо по ваш усет, пък помислете и за тонуса. Рибите имат настоятелен грижи, усещат по какъв начин сътрудници и сътрудници се мъчат да изкористят техни старания. Не позволявате да ви въвличат в такива игри. Във вторник-сряда показвате умелия експерт и финансист. В четвъртък откривате ненадейни шансове за изява и облаги, преди време сте споделили с близки концепция и ще постигнете набелязаната цел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР