ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Това 7-дневие е напрегнато, възникват и пречки,
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 – 19 октомври от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Това 7-дневие е с напрежение, пораждат и спънки, и мотиви за разногласия. Овните да бъдат търпеливи, по Петковден да си отдъхнат, в понеделник им се струпват задания, а във вторник ненужно припират за нови изяви. Ще имате ненадейни настоятелен оферти, а и вашите упоритости не са дребни, само че в четвъртък е рано да гоните графици и похвали, и остарели ангажименти и планове ще носят облаги. Служебно израстване за някои. В персонален проект май дълго сте се помирявали с нежелани неща, само че не е време да бързате и да усложнявате връзките с близки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът е изнервящ, обаче много от проблемите си ги създавате вие. Телците да бъдат по-грижовни към домашните и персоналните неща – може да се наложат поправки, изясняване с близки, а в случай че работата им е на път, редица задания у дома ще изостанат... От уикенда бъдете бдителни с нови служебни задължения и бизнес сътрудници, с цел да не се ощетите. В понеделник имате да изяснявате много елементи в работата, да прокарвате хрумвания с такт. В четвъртък и петък не се бойте за приходи, а гледайте да се справите точно с всичките си отговорности.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас – динамично време, само че дали ще бъдете удовлетворени от каузи? Група Близнаци да понижат темпото и упоритостите си още по Петковден, понеделник носи непредвидени грижи. Разчитайте на поддръжка, има опция да привлечете авторитетни хора с концепциите си или да се впишете в техни планове. Във вторник и сряда си мерете приказките пред близки, не трябва да си разваляте връзките, не мислете единствено за своите стремежи и ползи. В четвъртък и петък няма да споделяте грижи и наслади с близките, а и не трябва да надценявате реализирано.
РАК (21.06 – 21.07)
Следващите дни са хубави, въпреки че имате куп домашни и служебни задания. Раците няма да пестят старания за осъществяването, през уикенда е видно, че няма за какво да демонстрират прибързаност. До вторник е значимо проектът ви за деяние да разпределя тъкмо времето и силата, в случай че зависите от сътрудници и сътрудници – да стиковате начинанията. В сряда резултатите ви радват, само че в четвъртък и петък няма да парадирате с тях. Имате си фамилни задължения, евентуални са грижи към децата. Няма място за подозрения и страхове, по този начин окуражавате и другите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Периодът е богат на празнични мотиви, само че дано те да не стават причина да пренебрегнете делата, в този момент в професионалната сфера ви се разкриват положителни шансове. Някои Лъвове се поддават на въздействието на близки, познати, сътрудници, обаче работата през просото не им приляга. От понеделник до сряда би трябвало да покажете и на тях, че съзнателният труд носи облаги и одобряване, освен благоприятни условия да се купонясва до насита. От четвъртък изострете бдителността, попадате на хора, които не споделят вашите правила. Избягвайте случки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие е положително за ваши настоятелен и персонални проекти, напъните на мнозина ще бъдат възнаградени с одобряване, издигане, облаги... Девите имат и домашни отговорности, с присъщото си усърдие ще изпълнят и битовите, и професионалните си отговорности, а ще подскажат и на околните, че би трябвало да оказват помощ по-осезаемо в семейството. От вторник ще отделяте повече време за изследване на информация, контакти с нови хора, само че внимавайте да не дразните с взискателност и упоритости. Петък носи мотиви за наслада, само че в по-тесен кръг...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубаво 7-дневие, въпреки че пречките пред проектите ви не са малко. До вторник Везните ще би трябвало да накарат и близките да се заемат по-сериозно с деловите задания, и да се помъчат да прокарат новаторските си хрумвания в екип. Няма да е елементарно, само че вие имате едно безотказно средство – всеотдайността, с която изпълнявате дилемите си, от сряда и другите ще се убедят, че няма труд напразно. Доста от знака следва да разчитат на положителни облаги и покачване. Вкъщи се радвате на естетика, само че в този момент предпочитате да сте в най-тесен кръг.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни минават под знака на споразумяване на куп проблеми – настоятелен, битови, административни, финансови, та се запасете с самообладание. Скорпионите не се плашат от компликации и евентуално още по Петковден ще имат проект за деяние, в понеделник би трябвало да извърнат повече внимание на партньорствата. Не карайте другите да прибързват, само че и не допускайте да се качат на главата ви, мечтаните промени не могат да дойдат сами. В сряда ви тегли независима изява, само че взаимни услуги с близките са потребни, след време може да прераснат в съюзи.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вас - сложни дни, само че те ви разкриват забележителни шансове за споразумяване на настоятелен и персонални проблеми. Стрелците да не се изкушават единствено от високи постове и горещи случки, значимо е да вършат съществени промени в изявата си, да усвоят умения, да потвърждават все по-убедителни професионални и цивилен позиции. От понеделник разширявате кръга си на другарство, само че и старите другари ще ви поддържат, вторник и сряда са много изнервящи. В четвъртък разчиствате изостанали неща, в петък се радвате на реализирано, заздравени персонални връзки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Натоварено 7-дневие, а и вие си добавяте служебни и домашни задания. Доста Козирози са склонни да поемат отговорности на близки и сътрудници, май е редно да изяснят на близките, че всеки би трябвало да си гледа работата съзнателно. Вашите забележки може да са горчиви или да се видят някому дребнави в понеделник и вторник, в сряда всичко си идва на място. Сътрудничеството ви е резултатно, не се нагърбвайте с решение на непознати разногласия и отбрана на непознати ползи. Голямата ви грижа е към обичаните, поради тях се отказвате и от развлечения.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През тези дни делата потеглят добре, в случай че нещо е спъвало концепциите ви – можете да преборите пречките. От уикенда Водолеите дано влагат подобаваща сила в работата, в понеделник някои избират независимите изяви, имат потребност и от услуга, съвет. От вторник напасвате взаимоотношението с близките, образец сте за почитание към техния принос, за доброжелателност и непримиримост. Обаче в четвъртък избягвайте мотиви за спор, може да ви излъжат да кажете неуместни думи. Любовни изкушения има, в случай че държите на здрава връзка, подминавайте...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е под напрежение, ненужно е да усложнявате проблемите си със разногласия и прекомерна взискателност към близките по Петковден. В понеделник Рибите ще стабилизират настоятелен партньорства и по този начин ще преборят пречки пред концепциите си. Проясняването на обстановката стартира от сряда, дотогава бъдете по-грижовни и към тонуса си. В четвъртък и петък темпото се форсира, мнозина тъкмо са обмислили начинанията и ще употребяват и най-малкия късмет за изява и облаги. Свободните сърца може да се огледат за подобаваща половинка, а обвързаните да не се мъчат да постановат воля на колегата, такива победи са къси, горчиви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР